PostHeaderIcon Ultimele zile de inscrieri la Concursul pentru amatori „Musica Mundi”!

Saptamana aceasta au loc ultimele inscrieri la Concursul de amatori „Musica Mundi”! Deadline-ul este vineri, 15 noiembrie! Concursul „Musica Mundi” este primul concurs de muzica pentru copii, adolescenti si adulti amatori care studiaza ca hobby pianul, chitara, vioara, violoncelul sau cantatul cu vocea. Competitia se va desfasura in perioada 22-24 noiembrie, in Sala de Spectacole a sediului Boem Club Dorobanti.

Programul pe sectii de instrument va fi urmatorul:

vineri, 22 noiembrie – sectia vioara si chitara, categoria copii
sambata, 23 noiembrie – sectia pian, categoria copii si sectia instrumental (pian/chitara/vioara/violoncel), categoria adulti
duminica, 24 noiembrie – sectia canto, categoriile copii si adulti

Organizatorul Concursului „Musica Mundi” este Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Romania. Boem Club dispune de 3 sedii Boem Club in Bucuresti: Boem Club Piata Alba Iulia, Boem Club Dorobanti, Boem Club Razoare. Scoala de Muzica Boem Club ofera cursuri de muzica individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel si canto pentru copii, adolescenti si adulti

Concursul “Musica Mundi” are ca scop popularizarea cantatului la un instrument sau cu vocea si incurajarea tuturor amatorilor de a-si dezvolta aptitudinile si abilitatile muzicale.

Categoriile de concurs pentru copii sunt: prescolar, primar, gimnazial si liceal la instrumentele pian, chitara, vioara si cu vocea, iar pentru adulti vor exista 2 sectiuni: canto si instrumental (pian, chitara, vioara, violoncel).

Pentru concursurile de pian, chitara, vioara si violoncel repertoriul trebuie sa contina doua piese diferite cu durata de maxim 5 minute. Nu este necesar sa fie diferite ca stil sau ale unor compozitori diferite. La toate categoriile interpretarea se va face din memorie.

La sectiunea canto piesa de concurs trebuie sa fie una de muzica usoara cu durata de maxim 5 minute. Negativul piesei trebuie trimis pe e-mail la inscrierea in concurs, in format MP3 sau adus pe un CD, daca inscrierea se face la sediul Dorobanti.

Juriul competitiei va fi alcatuit din profesori ai Scolii de Muzica Boem Club, profesori din Liceele de Muzica din Bucuresti si din Conservatorul din Bucuresti, solisti instrumentisti si solisti vocali de renume.

Premiile vor consta in partituri, instrumente muzicale, cadouri surpriza, vouchere cadou si burse de studiu la Scoala de Muzica Boem Club.

La Concursul “Musica Mundi” se pot inscrie copii, adolescenti si adulti. Varsta minima de participare este 4 ani.

Toti cei care doresc sa se inscrie la Concursul “Musica Mundi” din perioada 22-24 Noiembrie 2013, organizat de Scoala de Muzica Boem Club pot cere mai multe detalii la numarul de telefon 0768.300.396, de luni pana vineri sau pot trimite un e-mail la adresa denisa.petrean@boemclub.ro.

Parteneri Concurs “Musica Mundi”: Music and More, Reteaua Privata de Sanatate “Regina Maria”, Magazinul Rapsodia, Creative PR, Scoala de Dans Espansivo, Centrul de Limbi Straine B.Smart.

Parteneri media: Agentia de presa Amos News, Cotidianul Curierul National, Revista Sapte Seri, Agentia de presa Good Agency, Revista Observator Cultural, www.metropotam.ro, www.suntparinte.ro, www.sfatulparintilor.ro, www.prwave.ro, www.qbebe.ro, www.ultima-ora.ro, www.infomusic.ro, www.bucuresteni.ro, www.roportal.ro, www.orasulm.eu, www.mamicamea.ro.

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti, posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

In prezent, Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, avand trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: