PostHeaderIcon Toti elevii Scolii de Muzica Boem Club participanti la Concursul Allegro Pro Ingenio au fost premiati!

Sambata, 5 aprilie, toti participantii Scolii de Muzica Boem Club la Concursul de Interpretare Pianistica Allegro Pro Ingenio au fost premiati! Letitia Cheles (profesor Ramona Nicolae) a obtinut diploma de onoare, Andrei Iorgu (profesor Janina Badici)– diploma de merit, Vlad Vasilescu (profesor Ramona Nicolae) – diploma de merit, Vlad Oprican (profesor Suzana Dumitrescu) – diploma de merit in functie de clasa si anul de studiu.

Concursul de Interpretare Pianistica Allegro Pro Ingenio este un concurs destinat copiilor care studiaza pianul ca instrument opțional, in sistem particular (maxim o ora pe saptamâna). Repertoriul a continut 2 piese la alegerea participantului, interpretate fara repetiții, din memorie, fara reductii sau orchestratii.

Scoala de Muzica Boem Club isi sprijina cursantii constiinciosi prin inscrierea la competitii de profil, in cadrul carora sa-si incerce puterile cu elevi de aceeasi varsta din alte scoli private sau de stat si sa demonstreze progresele obtinute in urma lectiilor prin obtinerea unor premii.

Scoala de Muzica Boem Club si-a propus ca in acest an sa participe la fel ca anul trecut, la cat mai multe concursuri si festivaluri de muzica pentru a continua testarea nivelului muzical al cursantilor sai si pentru a demonstra ca si intr-o scoala particulara de muzica se poate invata muzica la un nivel avansat, de performanta, concurabil cu cel din scolile de muzica si arta de stat.

Prin intermediul acestor premii obtinute la Concursul de Interpretare Pianistica Allegro Pro Ingenio, Scoala de Muzica Boem Club isi consolideaza pozitia de lider pe piata scolilor de muzica particulare din Bucuresti.

Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica ale Scolii Boem Club o pot face la datele de contact de mai jos, in functie de sediul la care doresc sa se inscrie:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro

Sediul Boem Club Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro

Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro

 

Despre Boem Club

 Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii  de muzica individuale sau de grup, la pian, chitară, vioara, violoncel, percutie si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

 

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:

Denisa PETREAN- PR Specialist

Telefon: 0768 300 396

E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: