PostHeaderIcon Toti cei 12 cursanti ai Scolii de Muzica Boem Club participanti la Concursul Talente Implinite au fost premiati!

Sambata, 17 mai, toti cei 12 participanti ai Scolii de Muzica Boem Club la Concursul National de Interpretare pentru Pian Talente Implinite au fost premiati!

Alicia Florentina Stirbu (profesor Janina Badici) a luat premiul I, Andrei Iorgu (profesor Janina Badici) – premiul I, Iarina Maria Chiru (profesor Janina Badici) – premiul IMaia Butiseaca (profesor Janina Badici) – premiul IIRazvan Dumitrache (profesor Janina Badici) – premiul II, Ramona Ioana Alexandru (profesor Suzana Dumitrescu) – premiul I, Ecaterina Matache (profesor Suzana Dumitrescu) – premiul I, Silviu Chirila (profesor Suzana Dumitrescu) – premiul III, Matei Atimariti (profesor Georgiana Tanase) – premiul I, Dragos Balan (profesor Georgiana Tanase) – premiul II, Andrei State (profesor Georgiana Tanase) – premiul I, Vlad Alexandru (profesor Ana Vatafu) – premiul II.
Concursul National de Interpretare pentru Pian Talente Implinite se adreseaza elevilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 18 ani, care studiaza pianul fie ca instrument secundar in liceele si scolile de muzica de stat, fie ca instrument optional in sistem particular. Concursul s-a desfasurat intr-o singura etapa. Repertoriul a continut doua piese la alegere, din literatura pianistica, avand o durată cuprinsa intre 2 si 10 minute. Piesele au fost interpretate din memorie.
Scoala de Muzica Boem Club acorda un sprijin special cursantilor sai talentati prin inscrierea la competitii de profil, in cadrul carora pot deprinde experienta de concurs alaturi de elevi de aceeasi varsta din alte scoli private sau de stat si pot demonstra rezultatele obtinute in urma lectiilor prin castigarea  unor premii.

Scoala de Muzica Boem Club si-a propus ca in anul 2014 sa participe, la fel ca anul trecut, la cat mai multe concursuri si festivaluri de muzica pentru a continua antrenamentul competitional al cursantilor sai si pentru a demonstra ca si intr-o scoala particulara de muzica se poate invata muzica la nivel de performanta, concurabil cu cel din scolile de muzica si arta de stat.

Prin intermediul celor 12 premii obtinute la Concursul National de Interpretare pentru Pian Talente Implinite, Scoala de Muzica Boem Club isi consolideaza pozitia de lider pe piata scolilor de muzica particulare din Bucuresti.

Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica ale Scolii Boem Club o pot face la datele de contact de mai jos:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro

Sediul Boem Club Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro

Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii  de muzica individuale sau de grup, la pian, chitară, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.


Persoana de contact pentru detalii suplimentare:

Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: