PostHeaderIcon „Sunete de Craciun” la Boem Club

lectii de vioara pentru orice varsta la Scoala de Muzica Boem Club
Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, organizeaza pe data de 21 Decembrie, la sala de spectacole ArCub, un spectacol concert inedit, in care vor canta atat cursantii adulti, cat si copiii care iau lectii de instrument sau de canto la Boem Club.

Spectacolul intitulat „Sunete de Craciun” va celebra totodata si implinirea a 4 ani de la infiintarea primului sediu al Scolii de Muzica Boem Club si va contine atat piese de muzica clasica, cat si melodii pe ritmuri moderne de pop, dance sau blues, sau chiar colinde de Craciun.

Interpretii care vor incanta publicul cu piese cantate la pian, chitara, vioara, violoncel sau cu vocea, au varste cuprinse intre 4 si 50 de ani, dovedind astfel, inca o data ca muzica nu are varsta si ca tot ceea ce conteaza atunci cand vrei sa inveti sa canti, este doar pasiunea si vointa.

Pe langa momentele artistice solo, spectacolul „Sunete de Craciun” va cuprinde si duete la pian si vioara sau pian si voce. De asemenea, toti interpretii vor primi la sfarsit diplome de participare si trofee, iar intreg evenimentul se va incheia cu un cocktail, in cadrul caruia toti participantii vor avea ocazia sa discute despre pasiunea care ii leaga pe toti de Boem Club, muzica.

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti, posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.
Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind în limba română sau în limba engleză, lectii de muzica individuale sau de grup, la pian, chitară, vioara, violoncel si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.
In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: