PostHeaderIcon Scoala de Vara Boem Club 2014 a reunit la lectiile de muzica peste 300 de cursanti!

Desfasurata in perioada 22 Iunie – 15 Septembrie 2014, Scoala de Vara Boem Club a reunit in acest an la lectiile sale de muzica pentru orice varsta si orice nivel peste 300 de cursanti. Toti elevii care au participat la Scoala de Vara Boem Club au avut posibilitatea in cadrul auditiilor trimestriale din perioada 15-21 septembrie sa arate prietenilor, cunostintelor sau parintilor, dupa caz, ce cunostinte muzicale au acumulat pe perioada verii la lectiile de muzica Boem Club.
La cele 13 auditii trimestriale de saptamana trecuta au participat peste 200 de cursanti de toate varstele si aproximativ 650 de persoane in public in total. Cursanti copii, adolescenti, adulti au interpretat piese la pian, chitara, vioara, saxofon sau cu vocea  din repertoriul clasic, cel popular si cel modern: pop-rock, jazz, blues, R & B etc. La sfarsitul auditiilor, participantii au putut schimba impresii despre muzica si despre progresele lor intr-un cadru festiv si prietenos.“Cursurile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club sunt destinate tuturor celor care doresc sa aprofundeze instrumentul la care canta in timpul anului scolar, dar in acelasi timp sunt concepute si ca lectii de sine statatoare pentru cei care urmeaza aceste cursuri de muzica doar pe perioada verii. Totodata, atat copiii, cat si adultii, au posibilitatea prin participarea la cursurile scolii de vara, sa invete si teoria si istoria muzicii si sa participe la lectiile de cor. Pentru cei care nu au instrument acasa, Boem Club pune la dispozitia cursantilor sai posibilitatea de a studia la sediile noastre, in baza unei programari. Multumim tuturor celor care au urmat cursurile Scolii de vara Boem Club si ii asteptam la lectiile noastre de muzica in continuare, mai ales ca, din august 2014, sediul Boem Club de la Piata Alba Iulia s-a extins, iar de la 1 octombrie isi va extinde si grila educationala prin lectiile de percutie”, a declarat Claudia ATANASOAE, General Manager, Scoala de Muzica Boem Club.Scoala de Muzica Boem Club, prima scoala particulara de muzica din Bucuresti, desfasoara inca din 2009, in fiecare vara, cursurile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club. Scoala de Vara Boem Club este un program educational anual special conceput pentru perioada verii, care le ofera cursantilor de toate varstele posibilitatea de a invata sa cante la un instrument sau cu vocea, intr-un mediu organizat, placut si relaxant, profitand in acelasi timp de un tarif special pentru lectiile de muzica.Inscrierile pentru cursurile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club se fac in fiecare an, incepand cu data de 1 martie a anului respectiv. Doritorii se pot inscrie pentru o perioada de minim o luna de zile, cu o frecventa de doua lectii pe saptamana, astfel incat, la sfarsitul programului Scolii de Vara cursantii sa poata dobandi cunostinte de baza legate de studiul instrumentului ales.

Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica ale Scolii de Muzica Boem Club pe perioada anului scolar (la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, educatie muzicala, cor, clarinet, flaut, block flute, oboi) o pot face la datele de contact de mai jos, in functie de sediul la care doresc sa se inscrie:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro

Sediul Boem Club Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro

Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro

Despre Boem Club

Cu o experienta de 5 ani in sustinerea lectiilor de muzica si o echipa de 30 de profesori de muzica absolventi de Conservator cu experienta in predare, Scoala de Muzica Boem Club este prima si cea mai mare scoala de muzica din Bucuresti.  Prin calitatea lectiilor de muzica oferite, prin numarul de cursanti si de profesori, prin oferta educationala vasta, prin proiectele muzicale proprii si proiectele educationale la care participa, prin concertele, preselectiile, concursurile, auditiile, bursele educationale si spectacolele organizate, Boem Club este liderul scolilor de muzica private, sustinand cu succes inca din 2009 lectii de muzica de grup si lectii de muzica individuale pentru copii sau adulti.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

curs de canto pentru copii scoala privata de muzica Boem Club

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: