PostHeaderIcon Scoala de Muzica Boem Club sarbatoreste 4 ani de succes educational!

Cea Mai Mare Scoala Privata de Muzica din Bucuresti, cu 3 sedii in Bucuresti, in Zonele: Piata Alba Iulia, Dorobanti, Razoare.

Scoala de Muzica Boem Club sarbatoreste odata cu spectacolul din 21 decembrie, Sunete de Craciun, de la Sala ArCub, 4 ani de existenta in peisajul muzical bucurestean, ajungand cea mai reprezentativa scoala privata de muzica din Bucuresti, cu succes atat in plan calitativ, cat si cantitativ.

4 ani, 3 sedii, peste 400 de cursanti activi saptamanal, peste 2000 de cursanti care au trecut pragul Boem Club, peste 25 de profesori, 7 concerte proprii, 1 concurs national organizat in regim propriu, nenumarate premii la concursuri nationale si locale, 7 tipuri de instrumente, cursuri individuale sau de grup, o echipa administrativa formata din 10 persoane – asa se poate rezuma in cifre istoricul Scolii de Muzica Boem Club de pana acum.

In doar 4 ani, Scoala de Muzica Boem Club a reusit sa se extinda de la un sediu la 3 locatii, in 3 zone importante ale Capitalei. Primul sediu deschis a fost cel din Alba Iulia, cel de-al doilea sediu a fost inaugurat dupa 2 ani in zona Razoare, iar in luna august a acestui an a fost deschis sediul din zona Dorobanti.

Colectivul profesoral a ajuns sa reuneasca un numar de 25 de profesori absolventi de Conservator si cu experienta in predare, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

In cei 4 ani de existenta, Boem Club a organizat 7 concerte proprii, dedicate cursantilor sai, atat copii, cat si adulti, si numeroase auditii de clasa, campanii promotionale. Muzica fara prejudecati, Lectia de Muzica, Poveste de iarna, Sunete de primavara, Scoala de Muzica sunt doar cateva dintre concertele marca Boem Club, sustinute de cursantii scolii de muzica pe scena Centrului Tinerimea Romana, Teatrului Act sau a Salii ArCub, si care au reunit cate 100 de interpreti per editie si 400 de spectatori in public.

In luna noiembrie a acestui an, Scoala de Muzica Boem Club a organizat Concursul National Musica Mundi, eveniment ce s-a adresat tuturor copiilor si tinerilor pasionati de muzica si talentati, care studiaza muzica in sistemul de invatamant particular. Editia de debut a Concursului „Musica Mundi” a reunit pentru prima data, peste 160 muzicieni amatori de toate varstele din Bucuresti si imprejurimi, Neamt, Buzau, Craiova, Slobozia, Ploiesti, Constanta si alte judete, care au cantat cu vocea sau la diferite instrumente muzicale. Competitia s-a desfasurat in perioada 22-24 noiembrie in Sala de auditii a sediului Boem Club din Dorobanti si a fost structurat pe categorii de varsta: copii si adulti, si pe sectiuni: instrumente (pian, chitara, vioara, violoncel) si canto.

De asemenea, pe parcursul verii, Boem Club a desfasurat in fiecare an cel mai amplu program de vara de pe piata scolilor de muzica particulare cu reduceri si programe de fidelitate – Scoala de Vara Boem Club. Pe perioada verii, Boem Club si-a desfasurat in continuare activitatea, asteptandu-i pe cei care vor sa petreaca vara intr-un mod placut si util la lectii de muzica individuale sau de grup cu preturi speciale.

Boem Club a introdus treptat in grila sa tipuri noi de lectii, preocuparea pentru imbunatatirea programei educationale fiind constanta. Astfel, cursurilor de grup existente, teoria si istoria muzicii si educatie muzicala pentru prescolari, li s-au adaugat treptat cursurile de muzica de camera si cursurile de cor de copii. Incepand cu toamna anului 2012, Boem Club a introdus in grila sa educationala cursuri de muzica noi, dedicate tuturor amatorilor de muzica: cursuri de vioara grup, chitara grup si pian grup, precum si cursuri individuale noi, cum sunt cele de percutie.

In toti acesti 4 ani, cursantii Scolii de Muzica Boem Club au reusit sa obtina foarte multe premii I, speciale, de muzicalitate, de excelenta la concursurile nationale si locale, de amatori si chiar de profesionisti. Festivalul National Prietenii Muzicii/Pro Piano, Concursul International de Interpretare Pianistica Millenium Piano, Cei mai mici pianisti, Talente Implinite, Brave Claviaturi sunt doar cateva dintre competitiile importante in cadrul carora elevi ai Scolii de Muzica Boem Club au obtinut premii deosebite in fiecare an.

Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica ale Scolii Boem Club o pot face la datele de contact de mai jos, in functie de sediul la care doresc sa se inscrie:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro

Sediul Boem Club Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro

Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti, posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind în limba română sau în limba engleză, lectii de muzica individuale sau de grup, la pian, chitară, vioara, violoncel si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.
In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: