PostHeaderIcon Scoala de Muzica Boem Club lanseaza lectiile de saxofon, oboi si flaut!

Incepand cu luna aprilie, Scoala de Muzica Boem Club isi extinde grila educationala cu lectii la instrumente de suflat, precum saxofonul, oboiul si flautul! Dupa lectiile de pian, corzi (vioara, violoncel, chitara), canto, percutie, educatie muzicala, Boem Club infiinteaza catedra de instrumente de suflat!

 

Instrumentele de suflat sunt o categorie aparte de instrumente, in cazul lor maiestria cantatului constand in dexteritate si suflat. Orificiile acoperite sau descoperite de degete sau clape genereaza note de diferite inaltimi spectaculoase.

 

Saxofonul, oboiul si flautul sunt unele dintre cele mai deosebite instrumente de suflat: saxofonul este un instrument de suflat prestigios mai ales datorita aparitiei jazz-ului, oboiul face parte din categoria celor mai vechi instrumentele de suflat, cu o putere de expresie asemanata de multe ori cu vocea umana, iar flautul este un instrument popular si elegant, datorita simplitatii in folosire si a sunetului dulce.

 

Lectiile de saxofon, oboi si flaut vor fi individuale sau de grup, ca si celelalte lectii desfasurate in cadrul Scolii de Muzica Boem Club. Se vor adresa atat copiilor cu varsta peste 10 ani, cat si adolescentilor sau adultilor, cu orice nivel de pregatire: incepator, intermediar, avansat.

 

In cadrul lectiilor la instrumente de suflat, elementele teoretice vor fi imbinate cu cele practice, astfel incat procesul de invatare sa fie unul eficient si placut. In completarea lectiilor de saxofon, oboi si flaut, cursantilor le va fi oferita posibilitatea participarii la workshop-urile de dezvoltarea abilitatilor muzicale si la orele de cor.Aceste cursuri au scopul atat de a consolida cunostintele teoretice ale cursantilor, utile in procesul de invatare, cat si de a le imbogati cultura muzicala si de a le dezvolta aptitudinile vocale.

 

Profesorii de saxofon, oboi si flaut sunt profesori absolventi de Conservator, specializati pe instrumentul respectiv si cu experienta in predare, tineri si deschisi catre orice gen muzical.

 

Programul Scolii de Muzica Boem Club este de luni-duminica, intre orele 9:00 – 21:00. Oricine doreste sa se inscrie la lectiile de saxofon, oboi si flaut ale Scolii de Muzica Boem Club, o poate face la datele de contact de mai jos:

 

Boem Club Alba Iulia:

Str.Negoiu, nr. 11, sector 3, Bucuresti, alba.iulia@boemclub.ro, 0735. 641.594

 

Boem Club Dorobanti:

Str. Intarea Bitolia, nr.65, sector 1, Bucuresti, dorobanti@boemclub.ro, 0761.786.601

 

Boem Club Razoare:

Str. Serg. Nutu Ion, nr.25B, sector 5, Bucuresti, razoare@boemclub.ro, 0760.689.422

 

 

Despre Boem Club

 

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

 

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii  de muzica individuale sau de grup, la pian, chitară, vioara, violoncel, percutie si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

 

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

 

 

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:

Denisa PETREAN- PR Specialist

Telefon: 0768 300 396

E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: