PostHeaderIcon Scoala de Muzica Boem Club isi extinde sediul din zona Piata Alba Iulia

Vineri, 25 iulie 2014

Incepand cu data de 1 august 2014, Boem Club Alba Iulia se muta pe Str. Chiparosului nr. 36,  in aceeasi zona ca si pana acum, dar intr-un sediu mult mai incapator decat cel din Str. Negoiu nr. 11.

Vila din Strada Chiparosului va dispune de un numar de 10 sali special amenajate pentru studiul muzicii, cu mobilier nou si modern, instrumente muzicale de inalta calitate, aparatura profesionista si de un colectiv profesoral mai mare ca numar.

Lectiile se vor desfasura intr-un spatiu mult mai generos, intr-un ambient si mai placut si prietenos, care sa permita o incursiune in lumea muzicii la fiecare ora petrecuta in cadrul Scolii de Muzica Boem Club. Insotitorii cursantilor vor putea sa ii astepte intr-o sala de asteptare mai mare si mai moderna, dotata cu televizor, WiFi, reviste pentru toate varstele si genurile, carti despre muzica.

Extinderea sediului Boem Club Alba Iulia a aparut ca urmare a solicitarii celor care doresc sa se aventureze in studiul muzicii, indiferent de varsta sau nivel muzical intr-un cadru organizat si primitor, alaturi de profesori absolventi de Conservator, cu experienta in predare si specializati pe un anumit intrument.

Sediul Boem Club Alba Iulia va oferi la fel ca si pana acum lectii individuale sau de grup de pian, chitara, vioara, violoncel, saxofon, oboi, clarinet, canto si lectii de educatie muzicala pentru prescolari.

Toti cei care doresc sa se inscrie lectiile de muzica ale Scolii Boem Club o pot face la datele de contact de mai jos, in functie de sediul la care doresc sa se inscrie:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro

Sediul Boem Club Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro

Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro

lectii de muzica pentru orice varsta si orice nivel
Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii  de muzica individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, block flute, oboi, flaut si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 30 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: