PostHeaderIcon Scoala de Muzica Boem Club, in continua ascensiune in prima jumatate a anului 2014

Scoala de Muzica Boem Club, in continua ascensiune in prima jumatate a anului 2014!

Joi, 11 iulie 2014
In primele 6 luni ale anului 2014, Scoala de Muzica Boem, cea mai mare scoala de muzica privata din Romania, care se adreseaza iubitorilor de muzica de toate varstele, si-a continuat ascensiunea si dezvoltarea atat din punct de vedere al largirii programelor educationale oferite, cat si in ceea ce priveste marirea colectivului de profesori. Calitatea cursurilor, buna pregatire a profesorilor si metodele lor pedagogice, organizarea eficienta, calitatea instrumentelor si a aparaturii, mediul relaxant si placut au determinat tot mai multi bucuresteni de toate varstele sa aleaga Scoala de Muzica Boem Club drept locul ideal pentru inceperea lectiilor lor de muzica.Primele 6 luni ale anului 2014 au adus Scolii de Muzica Boem Club tot mai multi cursanti copii, adolescenti si adulti, incepatori, intermediari sau avansati intr-ale muzicii, care vin saptamanal la cele 3 sedii sa invete sa cante la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, flaut, oboi, clarinet sau cu vocea. Multi dintre ei studiaza muzica ca hobby, din pasiune, ca modalitate placuta si  relaxanta de petrecere a timpului liber de dupa scoala sau de dupa serviciu.

In perioada ianuarie – iunie a crescut si numarul cursantilor care studiaza muzica la nivel educational, de performanta, dovada stand numeroasele premii obtinute de elevii Boem Club la competitiile de profil. In prima jumatate a anului 2014, aproximativ 40 de elevi ai Scolii de Muzica Boem Club au obtinut peste 50 de premii la 11 concursuri renumite de muzica nationale si locale, de pian, chitara si canto, precum: Festivalul Prietenii Muzicii/Pro Piano Romania,  Concursul National de Interpretare pentru Pian Talente Implinite, Concursul Național de Interpretare a Muzicii românești pentru pian Brave Claviaturi,  Concursul National de interpretare pian Sonoris, Festivalul National de Interpretare si Creatie Martisor.

In luna aprilie, ca parte a campaniei de CSR a scolii, s-au sustinut in cadrul programului „Scoala Altfel”, timp de o luna lectii de muzica si demonstratii gratuite pentru copiii si tinerii interesati de muzica. Peste 500 de copii din Bucuresti au avut ocazia sa fie initiati de catre profesionisti, in lumea muzicii. Mai multe detalii, aici:
http://www.boemclub.ro/ce-spun-copiii-despre-scoala-altfel-la-boem-club.html

Tot in prima jumatate a anului 2014, Scoala de Muzica Boem Club a infiintat catedra de suflatori, introducand  in grila sa educationala instrumente de suflat precum saxofonul, clarinetul, flautul, oboiul, block flute-ul.

In luna iunie Scoala de muzica Boem Club a organizat Spectacolul-Concert Muzicieni in devenire, in cadrul caruia au interpretat piese peste 80 de cursanti Boem Club, si Gala Excelentei in Muzica, in cadrul careia au concertat peste 30 de cursanti ai scolii, alaturi de profesorii lor.

Numarul profesorilor s-a marit si el in prima parte a anului 2014, colectivul profesoral Boem Club inregistrand in prezent aproximativ 30 de profesori de muzica, toti absolventi de Conservator, cu experienta in predare, specializati pe instrumentul lor, buni pedagogi si deschisi catre toate genurile muzicale.

Scoala de Muzica Boem Club va fi deschisa pe toata durata verii desfasurand Programul Scolii de Vara Boem Club (22 Iunie – 15 Septembrie 2014). Boem Club a pregatit pentru mici si mari artisti un program ideal de petrecere a vacantei sau a concediului de vara. Scoala de Vara Boem Club este un program educational special conceput care le ofera cursantilor de toate varstele posibilitatea de a invata sa cante la un instrument sau cu vocea, intr-un mediu organizat, placut si relaxant, profitand in acelasi timp de un tarif special pentru lectiile de muzica.

“Pentru urmatoarea perioada, Scoala de Muzica Boem Club promite o dezvoltare la fel de intensa si coerenta, mentinand nivelul calitativ cu care si-a obisnuit cursantii si onorandu-si promisiunea de a aduce muzica mai aproape de oameni, fie ei copii sau adulti. In a doua parte a acestui an Boem Club va organiza cea de-a doua editie a celui mai mare concurs de muzica din Romania destinat amatorilor, Musica Mundi, precum si alte concerte, evenimente si surprize pentru toti iubitorii muzicii.” Claudia ATANASOAE, Director Scoala de Muzica Boem Club

Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica ale Scolii Boem Club o pot face la datele de contact de mai jos, in functie de sediul la care doresc sa se inscrie:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro
Sediul Boem Club Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro
Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro

Cursanta canto Scoala de Muzica Boem Club

lectii de chitara pentru copii adolescenti si adulti Bucuresti sector 1, sector 3, sector 5

cursanta pian Scoala de Muzica Boem Club

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii  de muzica individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, block flute, oboi, flaut si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: