PostHeaderIcon Scoala de Muzica Boem Club a castigat peste 50 de premii la concursurile de specialitate in prima jumatate a lui 2014

Marti, 22 iulie 2014

In prima jumatate a anului 2014,  40 de elevi ai Scolii de Muzica Boem Club au obtinut peste 50 de premii la peste 10 concursuri renumite de muzica nationale si locale, de pian, chitara si canto.
Primul concurs din 2014, Festivalul „Gala Star Melody” (editia I, 8 februarie 2014), a adus elevilor Scolii de Muzica Boem Club Alisa Iancu si Sabina Suciu cate un premiu „Best Singer” la categoria lor de varsta.

Anul a continuat cu Festivalul National de Interpretare si Creatie „Martisor” (editia a II-a, 1 martie), in cadrul caruia cursantii Maria Petrache, Ilinca Popescu si Dan Popescu au obtinut trofeul la categoria lor de varsta, iar Sabina Suciu – premiul I si trofeul la categoria ei de vasta.

Concursul National de Interpretare a Muzicii romanesti pentru pian „Brave Claviaturi” (editia a VII-a, 29-30 martie) a adus in palmaresul elevilor Scolii de Muzica Boem Club alte 4 premii: 1 premiu I (Iarina Chiru), 1 premiu II (Alicia Stirbu) si 2 premii III (Leia Gilceava, Denisa Souraki).

La Festivalul National de Muzica pentru copii „Spring Star” (editia a II-a, 5 aprilie) cursantii Scolii de Muzica Boem Club au obtinut 2 premii I (Astrid Petrea si Dan Popescu) si 1 premiu 3 (Ilinca Gavril)

Concursul de Interpretare Pianistica Allegro „Pro Ingenio” (editia a IV-a, 5 aprilie) a intregit colectia de diplome a cursantilor Boem Club cu 3 diplome de merit (Vlad Vasilescu, Andrei Iorgu, Vlad Oprican) si 1 de onoare (Letitia Cheles).

Luna mai a fost una extrem de buna pentru cursantii Scolii de Muzica Boem Club, din punctul de vedere al numeroaselor premii castigate la concursurile si festivalurile de muzica. La Festivalul „Trofee Muzicale” (editia I, 10 mai) s-au obtinut 2 premii „The Best Performing – voice & show” (Carina Dolache, Maria Petrache) si 3 premii „Regard of Music” (Astrid Petrea, Francesca Trofin, Ilinca Gavril).

La Concursul de Tinere Talente Allegria (editia a III-a, 16 mai) a participat cursanta Aysenur Ozmen, cu o piesa de muzica populara,  si a castigat premiul III.

In cadrul Concursului National de Interpretare pentru Pian „Talente Implinite” (editia a VII-a, 17-18 mai), elevii Scolii de Muzica Boem Club au strans alte 12 premii: 7 premii I (Ramona Alexandru, Andrei State, Iarina Chiru, Ecaterina Matache, Alicia Stirbu, Andrei Iorgu, Matei Atimariti), 4 premii II (Vlad Alexandru, Maia Butiseaca, Razvan Dumitrache, Dragos Balan) si un premiu III (Silviu Chirila).

Concursul National de interpretare pian „Sonoris” (editia I, 24 mai) a prilejuit castigarea a altor 2 premii I de catre cursantii Boem Club Andrei Iorgu si Maia Butiseaca.

Luna iunie a inceput cu un mare succes al cursantilor Boem Club la concursurile de muzica naționale. La Festivalul „Prietenii Muzicii/Pro Piano Romania” (editia a XII-a, 30 mai -1 iunie) toti cei 10 cursanti participanti ai Scolii de Muzica Boem Club au obtinut premiul de excelentă si de muzicalitate, impresionand intreg auditoriul cu prestatia lor: Celestina Constantin, Nicholas Lupu, Vlad Dragne, Vlad Alexandru, Ilinca Totoescu, Andrei Iorgu, Alicia Stirbu, Iarina Chiru, Maia Butiseaca, Eduard Candoi.

In cadrul Concursul National de Pian „Friends of the Piano” (editia a IV-a, 4 iunie)  elevii Boem Club au strans 5 premii speciale (Iarina Chiru, Maia Butiseaca, Eduard Candoi, Alexandru Olteanu, Razvan Dumitrache) si o mentiune (Antonio Nitu).

La Concursul de Chitara Clasica Talente in Afirmare (editia a II-a, 7 iunie), cursantul Scolii de Muzica Boem Club, Tudor Andrei Petre, a fost premiat cu mentiune la categoria lui de varsta.

Tot in luna iunie elevii Boem Club au obtinut la Festivalul-Concurs National de Muzica Pop pentru Copii si Adolescenti “Best Romanian Singers” (editia I, 14 iunie) 1 trofeu (elevul Dan Popescu) și 1 premiu I (eleva Ilinca Popescu), iar la Festivalul National de Muzica si Dansuri Populare si Etno “Ciuleandra” (editia a II-a, 15 iunie) eleva Aysenur Ozmen a fost castigatoarea premiului III.

Scoala de Muzica Boem Club si-a propus ca si in a doua jumatate a anului 2014 sa participe  la cat mai multe concursuri si festivaluri de muzica pentru amatori și avansati organizate de scoli private sau de stat pentru a continua testarea nivelului muzical al cursantilor sai si pentru a demonstra ca si intr-o scoala particulara de muzica se poate invata muzica la nivel avansat, de performanta, concurabil cu cel din scolile de muzica si arta de stat.

Prin intermediul acestor premii obtinute in prima jumatate a anului 2014, Scoala de Muzica Boem Club isi consolideaza de altfel pozitia de lider pe piata scolilor de muzica particulare din Bucuresti.

Scoala de Muzica Boem Club a obtinut peste 50 de premii in prima jumatate a anului 2014

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii  de muzica individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, block flute, oboi, flaut si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 30 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: