PostHeaderIcon Scoala de Muzica Boem Club a acordat 11 burse pentru anul 2016

Scoala de Muzica Boem Club a acordat 11 burse pentru anul 2016

 

Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala de muzica din Bucuresti, a desemnat castigatorii burselor de muzica pentru anul 2016. Din 71 de concurenti, 11 copii au primit din partea Boem Club burse pentru dezvoltarea abilitatilor muzicale in ceea ce priveste studiul pianului, viorii sau al cantatului cu vocea.

6 copii au castigat burse de studiu (Chirila Ioana – canto, Grajdan Ioana – canto, Tecsor Mara – pian, Apolzan Ana – pian, Ionescu Clara – vioara, Savu Ioana – canto), 2 copii si 1 adult au castigat prelungire bursei de studiu (Tobosaru Xenia – pian, Tobosaru Parascheva – pian, Grecu Mihai – canto), 1 copil a castigat Bursa „Micii Interpreti” (Rusu Maria – pian), 1 adolescent – Bursa „Tineri Interpreti” (Dunda Irena – canto).

Bursele de studiu ofera posibilitatea efectuarii 1 lectii de instrument/saptamana, timp de 3 luni, in perioada martie-mai 2016, iar cele de merit presupun 1 lectie de instrument/saptamana, timp de 6 luni, in perioada martie-august 2016.

La Bursele „Mici interpreti s-au putut inscrie copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani, cursanti ai Scolii de Muzica Boem Club sau copii din afara scolii, care studiaza muzica in particular (pian, chitara, vioara, tobe, saxofon, clarinet, violoncel, canto).

Bursele „Tineri interpreti” au vizat tineri cu varsta cuprinsa intre 15 si 18 ani, cursanti ai Scolii de Muzica Boem Club sau tineri din afara scolii, care studiaza muzica in particular (pian, chitara, vioara, tobe, saxofon, clarinet, violoncel, canto).

Juriul a fost alcatuit din 15 profesori Boem Club specializati pe un instrument. Suma alocata de Scoala de Muzica Boem Club pentru pentru burse in 2016 este de 10.000 lei. Bursele “Mici si Tineri Interpreti” fac parte din Campania CSR a Scolii de Muzica Boem Club si sunt initiate inca din anul 2010. Pe parcursul a 5 ani de zile, peste 25 de copii au fost bursieri ai Scolii de Muzica Boem Club.

„In fiecare an, Scoala de Muzica Boem Club isi propune sa ofere cat mai multe burse de studiu si de merit tinerelor talente care isi doresc sa studieze muzica. Suntem printre putinele scoli, daca nu chiar singura, care ofera astfel de burse. Anul acesta numarul de participanti a fost unul foarte mare si numarul de burse a crescut de la 5 de anul trecut, la 11”, a declarat Claudia Atanasoae, General Manager, Scoala de Muzica Boem Club.


Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, cu peste 600 de cursanti, oferind in limba romana sau in limba englezalectii de muzica premium individuale sau de grup pentru orice nivel, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Cotroceni-Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 40 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.
Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.
Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396; E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: