PostHeaderIcon S-au stabilit zilele de competitie per instrument la Concursul „Musica Mundi”!

Concursul „Musica Mundi” – primul concurs de muzica pentru amatori (copii, adolescenti si adulti) pentru mai multe instrumente (pian, chitara, vioara, violoncel) si  canto – se va desfasura pe parcursul a 3 zile in perioada 22-24 noiembrie, in Sala de auditii a Scolii  de Muzica Boem Club, sediul Dorobanti.

Impartirea zilelor de concurs per instrument va fi urmatoarea:

– vineri, 22 noiembrie – sectia vioara si chitara, categoria copii
– sambata, 23 noiembrie – sectia pian, categoria copii si sectia instrumental  (pian/chitara/vioara/violoncel), categoria adulti
– duminica, 24 noiembrie – sectia canto, categoriile copii si adulti

Concursul „Musica Mundi” este organizat de catre Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Romania. In cadrul celor 3 sedii Boem Club din Bucuresti (Boem Club Piata Alba Iulia, Boem Club Dorobanti, Boem Club Razoare), copii, adolescenti si adulti pot urma cursuri de muzica individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel si canto.

Scopul Concursului “Musica Mundi” este popularizarea in randul copiilor, tinerilor si adultilor a cantatului la un instrument sau cu vocea si incurajarea tuturor amatorilor de a-si dezvolta aptitudinile si abilitatile muzicale.

La instrumentele pian, chitara, vioara si la canto categoriile sunt: prescolar, primar, gimnazial si liceal, iar pentru adulti vor exista 2 sectiuni: canto si instrumental (pian, chitara, vioara, violoncel).

Repertoriul pentru concursurile de pian, chitara, vioara si violoncel trebuie sa contina doua piese diferite cu durata de maxim 5 minute. Pot fi 2 piese ale aceluiasi compozitor sau doua piese ale unor compozitori diferiti. Nu este necesar sa fie diferite ca stil. La toate categoriile interpretarea se va face din memorie.

Repertoriul pentru concursul de canto trebuie sa contina o piesa de muzica usoara cu durata de maxim 5 minute.  Negativul piesei trebuie trimis pe e-mail la inscrierea in concurs, in format MP3 sau adus pe un CD, daca inscrierea se face la sediu.

Juriul concursului va fi compus din profesori ai Scolii de Muzica Boem Club, elevi, studenti si profesori din Liceele de Muzica si din Conservatorul din Bucuresti, solisti instrumentisti si solisti vocali de renume.

“S-au inscris deja numerosi cursanti de toate varstele, la toate instrumentele si acest lucru ne bucura nespus. Ne incanta faptul ca muzica este apreciata ca arta si la nivel de hobby, ne incanta faptul ca oamenii inca mai au spirit competitiv, dorinta de a li se recunoaste un merit, un efort, un talent. Ii asteptam pe toti, de la mic la mare sa se inscrie si sa-si incerce puterile intr-un mediu organizat si adecvat”, Claudia ATANASOAE, Director de Dezvoltare, Scoala de Muzica Boem Club.

Premiantii vor primi drept recompensa partituri, instrumente muzicale, cadouri surpriza, vouchere cadou si burse de studiu la Scoala de Muzica Boem Club.

La Concursul “Musica Mundi” se pot inscrie copii, adolescenti si adulti. Varsta minima de participare este 4 ani.

Toti cei care doresc sa se inscrie la Concursul “Musica Mundi” din perioada 22-24 Noiembrie 2013, organizat de Scoala de Muzica Boem Club pot cere mai multe detalii la  numarul de telefon 0768.300.396, de luni pana vineri sau pot trimite un e-mail la adresa denisa.petrean@boemclub.ro.

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti, posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau din voce.

In prezent, Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, avand trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: