PostHeaderIcon Elevi la canto ai Scolii de Muzica Boem Club – premiati la

Pe 5 aprilie, 3 elevi ai Scolii de Muzica Boem Club au obtinut premii in cadrul Festivalului Concurs National de Muzica Pop pentru copii si adolescenti “Spring Star”, editia a II-a. Astrid Petrea a castigat premiul I la categoria 9-10 ani, Dan Popescu – premiul I la categoria 10-11 ani si Ilinca Gavril – premiul 3 la categoria 11-12 ani.

Festivalul a fost deschis tuturor elevilor cu varsta intre 4 si 18 ani din gradinite, şcoli, palate/ cluburi ale copiilor (de stat sau private). Obiectivul festivalului a fost selectia şi promovarea tinerelor talente în domeniul interpretării muzicii pop. Organizatorii concursului au fost Acustic Concept, Televiziune Online ONE HD si Colegiul National de Arte „Dinu Lipatti”.

Scoala de Muzica Boem Club are anual peste 40 de cursanti premianti la competiile de profil nationale si locale specializate pe anumite instrumente (pian, chitara, vioara, violoncel) sau canto. Scoala de Muzica Boem Club isi incurajeaza elevii sa participe la concursuri si festivaluri in primul rand pentru a demonstra ca oricine poate invata muzica, indiferent de varsta sau nivel muzical, daca o face cu vointa si perseverenta intr-un cadru organizat, profesionist si prietenos.

Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile de canto sau la alte cursuri de muzica (pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, educatie muzicala) ale Scolii Boem Club o pot face la datele de contact de mai jos, in functie de sediul la care doresc sa se inscrie:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro

Sediul Boem Club Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro

Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica individuale sau de grup, la pian, chitară, vioara, violoncel, percutie, saxofon si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:

Denisa PETREAN- PR Specialist

Telefon: 0768 300 396

E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: