PostHeaderIcon Premii pentru elevii Boem Club si la Concursul “Friends of the Piano”!

Cei 6 elevi care au reprezentat Scoala de Muzica Boem Club la Concursul “Friends of the Piano”, editia a IV-a, de ieri, 4 iunie 2014, au obtinut premii speciale si mentiune pentru prestatia lor deosebita la pian. Cursantii care au obtinut premii speciale sunt Razvan Dumitrache, Eduard Candoi,  Iarina Chiru, Maia Butiseaca, Alexandru Olteanu (Clasa Prof. Janina Badici),iar cel care a castigat mentiune este Antonio Nitu (Clasa Prof. Alexandrina Vizitiu)Toti cei 6 cursanti Boem Club sunt deja premianti la mai multe concursuri de pian de anul acesta si de anul trecut.

Concursul „Friends of the Piano” s-a desfasurat la Teatrul Act si s-a adresat copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 18 ani care studiaza pianul in cadrul organizatiilor de muzica private, ca si activitate extra-curriculara sau in sistem particular. Copiii au avut de interpretat 2 piese la alegere din literatura pianistica.

Scoala de Muzica Boem Club ii felicita pe cei 6 cursanti pentru rezultatele obtinute la acest concurs si la toate celelalte de anul acesta si ii incurajeaza si sprijina sa participe si la concursurile de anul viitor!

Pe 21 iunie 2014, Scoala de Muzica Boem Club isi asteapta toti premiantii din anul 2014 sa participe la Gala Excelentei in Muzica Boem Club din cadrul Concertelor “Muzicieni in devenire” (Teatrul Act, Bucuresti). In cadrul primei editii a Galei Excelentei in Muzica Boem Club vor fi premiati cursantii Scolii de Muzica Boem Club care au avut rezultate remarcabile la concursurile si festivalurile de muzica nationale si locale din perioada ianuarie – iunie 2014.

Gala Excelentei in Muzica Boem Club este primul spectacol din cadrul Concertelor „Muzicieni in devenire”, urmand apoi o suita de mini-concerte ale cursantilor Scolii de Muzica Boem Club. Totodata, in cadrul Galei Excelentei in Muzica se vor acorda cursantilor cu rezultate deosebite in 2014 si bursele de merit Boem Club, care constau in posibilitatea aprofundarii muzicii prin participarea gratuita la cursurile Scolii de Vara Boem Club.

Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica ale Scolii Boem Club o pot face la datele de contact de mai jos:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro
Sediul Boem Club Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro
Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii  de muzica individuale sau de grup, la pian, chitară, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: