PostHeaderIcon Noi premii pentru cursantii de la clasa de canto a Scolii de Muzica Boem Club

Sambata, 10 mai 2014, 5 cursante ale Scolii de Muzica Boem Club (clasa de canto Profesor Matei Nicolescu) au obtinut premii deosebite la Festivalul National de Interpretare si Creatie “Trofee Muzicale”.

Carina Dolache a castigat premiul THE BEST PERFORMING (voice & show), categoria 4-6 ani,  Maria PetracheTHE BEST PERFORMING (voice & show) categoria 4-6 ani, Francesca TrofinREGARD OF MUSIC, categoria 7-8 ani, Astrid PetreaREGARD OF MUSIC, categoria 9-10 ani, Ilinca GavrilREGARD OF MUSIC, categoria 11-12 ani.

Concursul s-a adresat copiilor cu varsta intre 4 si 18 ani si a presupus interpretarea unei piese din repertoriul romanesc sau international.Scoala de Muzica Boem Club apreciaza efortul cursantilor si profesorilor sai de a participa la competitii nationale de profil si incurajeaza participarea la cat mai multe festivaluri de canto in scopul valorificarii interesului si pasiunii pentru studiul vocii.

Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica ale Scolii Boem Club o pot face la datele de contact de mai jos:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro
Sediul Boem Club Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro
Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii  de muzica individuale sau de grup, la pian, chitară, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.


Persoana de contact pentru detalii suplimentare:

Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: