PostHeaderIcon O cursanta Boem Club a luat premiul III la Concursul Tinerelor Talente Allegria!

Vineri, 16 mai 2014, cursanta Scolii de Muzica Boem Club, Aysenur Ozmen, a obtinut premiul al III-lea in cadrul rundei a 7-a a Concursului Tinerelor Talente Allegria, editia a III-a, care a avut loc in Mall Plaza Romania!

Concursul Tinere Talente Allegria se adreseaza  tinerilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 18 ani, care sunt talentati la muzica, dans, acrobatie, pictura, numere de magie etc si are ca scop descoperirea si promovarea de noi talente in randul copiilor si adolescentilor.

Concursul „Allegria”, editia a III-a, se desfasoara in perioada octombrie 2013 – iunie 2014. Lunar are loc cate o runda de concurs, la finalul careia sunt alesi castigatorii pentru cele doua categorii de varsta din concurs ( 7-13 ani, 13-18 ani), care se vor califica pentru finala din luna iunie 2014. Organizatorii Concursului Tinere Talente Allegria sunt Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei si Plaza Romania.

Aysenur Ozmen urmeaza cursurile de canto – muzica populara ale Scolii de Muzica Boem Club de aproximativ 1 an (la clasa Profesor Camelia Jamalt), perioada in care a obtinut deja numeroase premii si distinctii.

Scoala de Muzica Boem Club isi apreciaza si incurajeaza elevii talentati si dornici de afirmare a talentului lor muzical sa participe la cat mai multe concursuri si festivaluri nationale de profil, pentru a castiga experienta competitionala si cat mai multe premii.

Felicitari lui Aysenur si profesoarei ei de canto, Camelia Jamalt!

Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica ale Scolii Boem Club o pot face la datele de contact de mai jos:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro
Sediul Boem Club Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro
Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii  de muzica individuale sau de grup, la pian, chitară, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.


Persoana de contact pentru detalii suplimentare:

Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: