PostHeaderIcon Noi reusite in 2015 pentru Scoala de Muzica Boem Club

Noi reusite in 2015 pentru Scoala de Muzica Boem Club

Primele 3 luni ale anului 2015 au adus Scolii de Muzica Boem Club reusite pe numeroase planuri: cresterea numarului de cursanti, marirea numarului de profesori de muzica si a echipei administrative, extinderea grilei educationale, obtinerea unor premii importante la competitii nationale de pian si canto, noi burse de merit si de studiu, noi parteneriate cu cele mai mari companii, crearea unor trupe de copii si adolescenti, cresterea numarului de cursanti, noi aparitii media.

Prin cele 3 sedii si un total de 45 de persoane implicate in activitatea educationala si administrativa, Boem Club este cea mai mare scoala de muzica privata din Bucuresti. Numai in primele 3 luni ale acestui an, colectivul profesoral al Boem Club s-a marit de la 30 de profesori la 35, cu totii specializati la instrumentele pe care le predau, absolventi de Conservator cu experienta. Echipa administrativa (departamentele de vanzari, customer care, marketing, comunicare & PR, IT) s-a marit de la 12 la 15 profesionisti dedicati activitatii din cadrul scolii de muzica.

Numarul elevilor Scolii de Muzica Boem Club a ajuns la 600  de copii, adolescenti si adulti care urmeaza saptamanal cursuri de pian, chitara, canto, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut sau educatie muzicala, la cele 3 sedii Boem Club: Alba Iulia, Dorobanti, Razoare.

In grila educationala Boem Club au fost introduse cursuri noi, oferite in mod gratuit cursantilor scolii, precum cele de improvizatie muzicala pentru copii si adulti, cor de adulti, cursuri de dirijorat. Lectiile de improvizatie muzicala vor urmari definirea conceptului de improvizatie in muzica si invatarea unor reguli si metode de baza in improvizatia muzicala. Cursurile de dirijat vor pune accent pe rolul dirijorului intr-o orchestra si vor oferi participantilor ocazia sa vada cum arata partitura unui dirijor. Lectiile de cor ofera adultilor posibilitatea de a canta intr-un cadru organizat cu vocea si de a afla cum e sa faci parte dintr-un grup vocal.

In primele 3 luni ale acestui an, cursantii Boem Club de la sectiile pian si canto au obtinut deja 20 premii la concursuri si festivaluri de muzica.

La „Festivalul National de Muzica Pop pentru Copii, Adolescenti si Profesori International Top Hits” (28 februarie, Ploiesti), Ana Maria Tudor (Clasa Prof. Matei Nicolescu) a castigat premiul II la categoria ei de varsta.

Festivalul National de cantece dedicate primaverii si mamei „Martisor” a adus cursantilor Boem Club alte noi premii: Maria Petrache (Clasa Prof. Matei Nicolescu) si Carina Dolache (Clasa Prof. Matei Nicolescu) au castigat premiul I la sectiunea Interpretare, Ioana Banica (Clasa Prof. Silvia Stoica) – premiul II, iar Nicolae Nedelcu (Clasa Prof. Angelica Popescu) – premiul III, tot la sectiunea Interpretare.

Concursul de Interpretare Pianistica „Allegro Pro Ingenio” a prilejuit adaugarea in palmaresul cursantilor Boem Club a nu mai putin de 15 premii: Lilly Zhang  (Clasa prof. Ramona Nicolae)- diploma de excelență, Arta Nastase (Clasa prof. Janina Badici) – diploma de merit, Vlad Alexandru (Clasa Prof. Ana Vatafu)- premiul I, Alexandru Olteanu (Clasa prof. Janina Badici) – premiul I, Alicia Stirbu (Clasa prof. Janina Badici) – premiul I, Razvan Dumitrache (Clasa prof. Janina Badici)  – premiul I, Andreea Grama (Clasa prof. Janina Badici) – premiul II, Ana Apolzan (Clasa prof. Janina Badici)  – premiul II, Maia Butiseaca (Clasa prof. Janina Badici) – premiul II, Eduard Candoi (Clasa prof. Janina Badici) – premiul II, Iarina Chiru (Clasa prof. Janina Badici) – premiul II, Celestina Constantin (Clasa prof. Ramona Nicolae) – premiul II, Mara Bratasanu (Clasa prof. Janina Badici) – premiul II, Andrei Iorgu (Clasa prof. Janina Badici) – premiul II, Avedis Ghita (Clasa prof. Janina Badici) – premiul III.

Bursa de merit si cea de studiu reprezinta un alt proiect important al Scolii de Muzica Boem Club demarat in luna martie a acestui an. Bursa de merit va fi acordata unuia dintre premiantii Boem Club din anul 2014, iar cea de studiu unui copil talentat, dar cu posibilitati financiare reduse.

Parteneriatul cu Magazinul de Muzica Music & More s-a consolidat prin crearea unor oferte speciale de discount pentru fiecare segment de instrumente de care beneficiaza doar cursantii Boem Club, pe baza unui voucher acordat de receptiile sediilor Boem Club.

Luna martie a acestui an le-a adus prilejul copiilor si adolescentilor Boem Club de a participa gratuit la cursuri de trupe. Prin acest proiect, Boem Club vrea sa incurajeze copiii si adolescentii sa studieze muzica intr-un grup organizat si unitar care sa le ofere satisfactiile muncii in echipa.

Primul trimestru al anului 2015 a prilejuit Scolii de Muzica Boem Club aparitia intr-una dintre cele mai prestigioase reviste nationale pentru femei – The One. Iata experienta unui adult la lectiile de pian ale Scolii de Muzica Boem Club:

“Un curs de la ale carui ore sa plec cu zambetul pe buze, un curs care sa-mi aduca aminte de copilarie, un curs la care toate supararile zilnice sa dispara, fie si pentru o ora. La final de ora, zambesc larg, asa cum n-am mai facut-o de mult in ultimele saptamani, ajung acasa relaxata, ca si cand mi-as fi petrecut o zi intreaga la spa si seara visez, cu ochii deschisi, la un pian mare si alb, cu coada” (Alina Aliman, redactor sef, Revista The One).

Prin numarul mare de proiecte in derulare, prin calitatea acestora, prin activitatea educational-muzicala intensa si ampla desfasurata in cele trei sedii din Bucuresti, Scoala de Muzica Boem Club ramane reperul lectiilor de muzica adresate copiilor si adultilor care desfasoara aceasta activitate in sistem privat.

Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica Boem Club (pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut) ale Scolii de Muzica Boem Club o pot face la datele de contact de mai jos:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro
Sediul Boem Club Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro 
Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro 

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 35 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:

Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: