PostHeaderIcon Mentiune pentru un elev Boem Club la Concursul de Chitara Clasica “Talente in Afirmare”

Marti, 10 iunie 2014

Sambata, 7 iunie 2014, elevul Scolii de Muzica Boem Club, Tudor Andrei Petre (Clasa Prof. Maria Alexandru), a obtinut mentiune la Categoria A (9-11 ani) in cadrul editiei a II-a a Concursului de Chitara Clasica “Talente in Afirmare”.

Concursul s-a adresat tinerilor chitaristi, copii si adolescenti talentati cu varsta cuprinsa intre 7 si 18 ani, care se pregatesc atat  in cadrul scolilor si liceelor de muzică, cat si in sistem privat.

Scoala de Muzica Boem Club il felicita si il asteapta pe Tudor Andrei Petre la “Gala Excelentei in Muzica Boem Club” pe 21 iunie 2014, in cadrul Concertelor “Muzicieni in devenire” (Teatrul Act, Bucuresti). Ii felicitam, de asemenea, si pe ceilalti 5 cursanti ai Scolii de Muzica Boem Club (Rares Marinescu, Nicholas Stuhulet, Marius Octavian Cojocea, Radu Popescu, Carina Maria Urzica) pentru curajul si efortul de a participa la o astfel de competitie muzicala.

In cadrul primei editii a “Galei Excelentei in Muzica Boem Club” vor fi premiati cursantii Scolii de Muzica Boem Club care au avut rezultate remarcabile la concursurile si festivalurile de muzica nationale si locale din perioada ianuarie – iunie 2014.

Gala Excelentei in Muzica Boem Club este primul spectacol din cadrul Concertelor „Muzicieni in devenire”, urmand apoi o suita de mini-concerte ale cursantilor Scolii de Muzica Boem Club. Totodata, in cadrul Galei Excelentei in Muzica se vor acorda cursantilor cu rezultate deosebite in 2014 si bursele de merit Boem Club, care constau in posibilitatea aprofundarii muzicii prin participarea gratuita la cursurile Scolii de Vara Boem Club.

Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica ale Scolii Boem Club o pot face la datele de contact de mai jos:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro
Sediul Boem Club Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro
Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro

premiant Boem Club la Concursul de chitara Talente in Afirmare
Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii  de muzica individuale sau de grup, la pian, chitară, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

 

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: