PostHeaderIcon Scoala de muzica Boem Club lanseaza in aceasta toamna cursurile de percutie

Incepand din luna octombrie, Scoala de muzica Boem Club va introduce in grila educationala lectiile de percutie. Toate persoanele cu varsta peste 4 ani sunt asteptate la sediul Boem Club din Dorobanti pentru a invata sa cante la tobe, si nu numai. Pe langa lectiile de muzica existente deja in oferta de cursuri a scolii, inca de acum 4 ani: lectii de pian, canto, chitara, vioara, violoncel, educatie muzicala pentru prescolari si teoria muzicii, Scoala de muzica Boem Club lanseaza lectiile de percutie, pentru toti cei pasionati de ritm si nu numai.

Pentru copii, beneficiile lectiilor de muzica in general, si a celor de percutie, in mod special, sunt cunoscute datorita influentelor benefice in dezvoltarea armonioasa a personalitatii acestora. Asadar, la copiii care urmeaza lectii de muzica se va observa o imbunatatire a capacitatii de gandire, a memoriei, cresterea increderii de sine, stimularea creativitatii, precum si dezvoltarea abilitatilor sociale.

 

Adaugarea lectiilor de percutie in oferta de cursuri a Scolii de muzica Boem Club este doar inceputul extinderii grilei educationale, urmand ca in viitorul apropiat, Boem Club sa introduca cursuri pentru cele mai indragite instrumente de suflat: flaut, nai, etc.

 

Despre Boem Club

 

Scoala de muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti, posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat, sau vocal. In prezent, Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, avandĀ  trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia, B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

 

Pentru mai multe detalii:

Denisa PETREAN

PR Specialist

0768 300 396

denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: