PostHeaderIcon Incepand cu 1 octombrie, Boem Club Alba Iulia isi extinde grila educationala prin introducerea lectiilor de percutie!

De la 1 octombrie 2014, doritorii de ritm si energie pozitiva pot efectua lectii de percutie si  la sediul Boem Club Alba Iulia din Strada Chiparosului nr. 36. Dupa mutarea sediului din Str. Negoiu nr. 11 in Str. Chiparosului nr. 36, Boem Club Alba Iulia isi extinde la inceput de an scolar si universitar si grila educationala prin introducerea lectiilor de percutie.

La Boem Club Alba Iulia se vor efectua lectii de percutie atat pentru copii, cat si pentru adulti, pentru orice nivel de pregatire: incepator, intermediar, avansat. Varsta minima de incepere a lectiilor de percutie este de 4 ani.

In randul copiilor, lectiile de percutie ajuta la dezvoltarea armonioasa a personalitatii lor.  Asadar, la copiii care urmeaza lectii de percutie se va observa o imbunatatire a capacitatii de gandire, a memoriei, a coordonarii miscarilor corpului, cresterea increderii de sine, stimularea creativitatii, precum si dezvoltarea abilitatilor sociale.

Pe langa lectiile de percutie, la sediul Boem Club Alba Iulia se pot efectua lectii de pian, chitara, vioara, violoncel, canto, saxofon, clarinet, oboi, flaut, educatie muzicala, teoria si istoria muzicii, cor.

Profesorii de percutie Boem Club vor fi selectati dupa aceleasi criterii: absolventi de Conservator, cu experienta in predare, vorbitori de limba engleza, tineri si entuziasti.

Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile de percutie ale sediului Boem Club Albă Iulia o pot face la datele de contact de mai jos:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro

Despre Boem Club

Cu o experienta de 5 ani in sustinerea lectiilor de muzica si o echipa de 30 de profesori de muzica absolventi de Conservator cu experienta in predare, Scoala de Muzica Boem Club este prima si cea mai mare scoala de muzica din Bucuresti.  Prin calitatea lectiilor de muzica oferite, prin numarul de cursanti si de profesori, prin oferta educationala vasta, prin proiectele muzicale proprii si proiectele educationale la care participa, prin concertele, preselectiile, concursurile, auditiile, bursele educationale si spectacolele organizate, Boem Club este liderul scolilor de muzica private, sustinand cu succes inca din 2009 lectii de muzica de grup si lectii de muzica individuale pentru copii sau adulti.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

cursuri de tobe, cursuri de percutie pentru copii si adulti

lectii de percutie boem club

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: