PostHeaderIcon Incep inscrierile la Scoala de Vara Boem Club 2015!

Incep inscrierile la Scoala de Vara Boem Club 2015!

Marti, 5 mai 2015

Incepand cu data de 1 Mai 2015, Boem Club da startul inscrierilor la cursurile de muzica ale Scolii de Vara 2015. Programul „Scoala de Vara” isi propune sa incurajeze copiii, adolescentii, dar si adultii sa invete pe perioada verii sa cante la un instrument sau cu vocea la preturi speciale.

Ca in fiecare an, Scoala de Vara Boem Club se va desfasura in perioada 22 iunie – 12 septembrie si le va oferi cursantilor de orice varsta si orice nivel al cunostintelor muzicale posibilitatea de a se relaxa pe durata verii intr-un cadru organizat, placut si educativ, aproape de casa, la unul dintre cele 3 sedii ale Scolii de Muzica Boem Club din Bucuresti: Boem Club Piata Alba Iulia, Boem Club Dorobanti sau Boem Club Razoare-Eroilor.

Abonamentul „Scoala de Vara” contine 8 lectii de muzica efectuabile pe parcursul unei luni, cu o frecventa de minim 2 lectii pe saptamana, la un tarif special. Doritorii pot alege dintre pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet, canto sau educatie muzicala. Cursantii Scolii de Vara Boem Club vor primi ca bonus saptamanal la abonamentele „Scoala de Vara” 1 workshop de dezvoltarea abilitatilor muzicale si 1 lectie de cor.

Programul „Scoala de Vara” va beneficia si de organizarea in cadrul Boem Club a unor auditii de clasa (24 iulie-2 august) la fiecare instrument, in cadrul carora cursantii vor putea canta piesele invatate pe parcursul verii in fata unui public. Scoala de Vara Boem Club 2015 se va incheia cu un spectacol-concert in data de 12 septembrie, cu prilejul caruia vor concerta toti cursantii Scolii de Vara intr-un cadru festiv.

Boem Club a initiat Programul „Scoala de Vara” inca din anul 2010 si peste 600 de persoane au urmat cursurile de muzica pe perioada vacantei de vara de-a lungul anilor. Inscrierile la Scoala de Vara Boem Club 2015 se fac in limita locurilor disponibile pe o perioada de minim 1 luna in intervalul 22 iunie-12 septembrie 2015.
Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile Scolii de Vara Boem Club (pian, chitara, canto, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet) o pot face la datele de contact de mai jos:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro
Sediul Boem Club Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro
Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro

Despre Boem Club
Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica individuale sau de grup premium, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 35 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: