PostHeaderIcon Incep inscrierile la cursurile Scolii de Muzica Boem Club pentru anul scolar 2014 – 2015

In perioada 20 August – 10 Septembrie 2014, la Scoala de Muzica Boem Club vor avea loc inscrierile pentru anul scolar 2014 – 2015.

Cursurile de muzica Boem Club pentru anul scolar 2014 – 2015 incep la data de 15 septembrie, iar inscrierile se pot face telefonic sau la oricare din cele 3 sedii ale Scolii de Muzica Boem Club, prin achitarea primului abonament de lectii de muzica.

Cursantii care se inscriu la lectiile Scolii de Muzica Boem Club pentru anul scolar 2014-2015 vor avea posibilitatea sa participe la la auditiile interne organizate trimestrial, la cele 2 concerte semestriale Boem Club, precum si la alte manifestari culturale organizate de scoala de muzica.
Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Scoala de Muzică Boem Club oferă lectii de muzică pentru toate varstele (copii, adolescenti, adulti) şi pentru orice nivel de pregatire (incepător, intermediar, avansat) la urmatoarele instrumente: pian, chitară, vioara, violoncel, saxofon, tobe, flaut, clarinet si oboi.  Pe langă cursurile la aceste instrumente, la Boem Club se pot face şi lecţii de canto,  educaţie muzicală pentru preşcolari sau lectii de cor.

În plus, la orice pachet achiziţionat, Boem Club oferă gratuit un workshop săptămânal de teoria şi istoria muzicii desfăşurat pe grupe de vârste şi de nivel: copii/adulţi, începători/intermediari/avansaţi.

Un alt avantaj pe care Boem Club îl oferă cursanţilor săi este posibilitatea de a studia gratuit pe instrumentele şcolii, cu programare în prealabil.
Cele 3 sedii Boem Club sunt deschise zilnic, de luni până duminică, în intervalul orar 9:00-21:00.

Cursant Boem Club cantand la pian

Date de contact Boem Club

Boem Club Alba-Iulia
Locatie: Str. Chiparosului nr. 36, sector 3, Bucuresti (zona Piața Alba-Iulia – Bd. Decebal)
Numar de telefon: 0735 641 594; E-mail: albaiulia@boemclub.ro

Boem Club Răzoare
Locatie: Bucuresti, Str. Sergent Nutu Ion nr. 25 B, sector 5 (zona Razoare, vis-a-vis de Sphera Building Center)
Numar de telefon: 0760 689 422; E-mail: razoare@boemclub.ro

Boem Club Dorobanti
Locatie: Bucuresti, str. Intrarea Bitolia, nr.65, sector 1 (zona Piața Dorobanți)
Numar de telefon: 0761 786 601; E-mail: dorobanti@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: