PostHeaderIcon Incep inscrierile la cea de-a doua editie a Taberei de Muzica Boem Club

Incep inscrierile la cea de-a doua editie a Taberei de Muzica Boem Club!

Dupa succesul de anul trecut, cand in cadrul primei editii a Taberei de Muzica Boem Club 30 de copii s-au distrat invatand sa cante la instrumentele lor preferate sau cu vocea, Scoala de Muzica Boem Club invita si in aceasta vara toti copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 17 ani sa ia parte si in acest an la prima tabara de muzica din Romania in cadrul careia vor invata sa cante la nu mai putin de 4 instrumente si cu vocea.

 
Cea de-a doua editie a Taberei de Muzica Boem Club se va desfasura pe parcursul a doua saptamani, in perioada 17-23 Iulie si 23-29 Iulie, la Vila Arinul****, in zona Moeciu de Jos, intr-un cadru pitoresc, linistit, in mijlocul naturii, astfel incat copiii sa se poata bucura de toate beneficiile unei zone idilice, boeme.
La fel ca anul trecut, la Tabara de Muzica pot participa atat copiii care urmeaza cursurile de muzica ale Boem Club, cat si cei din afara scolii, indiferent de nivelul de cunostinte muzicale sau de orasul din care fac parte.

 
Atelierele de pian, chitara, vioara, tobe si canto vor fi sustinute zilnic de catre profesori ai Scolii de Muzica Boem Club .
Activitatile din cadrul Taberei de Muzica se vor desfasura pe grupe de varsta, sub atenta indrumare si supraveghere a profesorilor pentru activitatile muzicale si a profesorilor psihologi, membri ai Colegilor Psihologilor, pentru activitatile recreative si de integrare in grup.

 
Inscrierea in una din cele doua saptamani in care se va desfasura Tabara de muzica Boem Club se poate face prin achitarea unui avans de 300 lei, urmand ca restul de pana la 1500 lei, cat este pretul total al taberei, sa se achite in doua transe, astfel: prima transa, in valoare de 600 lei pana la data de 1 martie, a doua transa in valoare de 600 lei, pana la data de 1 aprilie. Pentru inscrierile achitate integral pana la data de 1 martie 2016 se acorda un discount de 100 lei. De asemenea, pentru fratii care doresc sa participe la cea de-a doua editie a taberei, se acord discount de 100 lei, astfel incat pentru fiecare copil se va achita in loc de 1500 lei, 1400 lei. Reducerile nu se pot cumula.

 
Participantilor la Tabara de muzica Boem Club li se vor asigura urmatoarele: cazare 6 nopti cu pensiune completa si gustare, totul la standard de 4****; transport dus-intors cu autocar; participarea la atelierele de muzica pe grupe de varsta, drumetii si excursii la obiectivele turistice din zona; activitati recreative in aer liber; intreceri pe teme muzicale; echipamente si instrumente muzicale; supravegherea de catre 6 adulti, printre care 1 psiholog; asistenta medicala (daca e cazul);

 

Obiectivul taberei de vara consta in initierea muzicala si familiarizarea participantului cu ceea ce este muzica din punct de vedere teoretic, dar si practic. Timp de 7 zile,vor fi prezentate notiuni de teoria muzicii pe intelesul tuturor si vor fi initiati in tainele pianului, chitarii sau viorii, ale percutiei sau ale cantatului cu vocea. Prin intermediul taberei de muzica, copiii vor efectua activitati muzicale in grup, vor lega prietenii noi cu copiii de varsta apropiata, care au aceleasi preocupari.

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, cu peste 600 de cursanti, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica premium individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Cotroceni-Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 35 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.
Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.


Persoana de contact pentru inscrieri la Tabara de Muzica Boem Club 2016:

Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: