PostHeaderIcon In perioada 15-23 noiembrie 2014 se va desfasura a II-a editie a Concursului National Boem Club “Musica Mundi”!

Joi, 11 septembrie 2014

Editia a II-a a Concursului National “Musica Mundi” va avea loc anul acesta in perioada 15-23 noiembrie, la sediul Scolii de Muzica Boem Club din Dorobanti (Bucuresti, Intrarea Bitolia nr. 65, sector 1, Piata Dorobanti).

Concursul National “Musica Mundi” este cel mai amplu concurs destinat muzicienilor amatori, copii, adolescenti si adulti, care studiaza muzica in sistem privat, cu varsta minima de 4 ani si fara limita superioara de varsta. Competitia este organizata de cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, Scoala de Muzica Boem Club.

La editia precedenta, Concursul Musica Mundi a reunit in cele 3 zile de concurs aproximativ 800 de spectatori, peste 160 de concurenti din Bucuresti si din alte judete si peste 50 de castigatori, fiind o competitie care a avut un succes rasunator.

Scopul Concursului “Musica Mundi” este popularizarea in randul copiilor, tinerilor si adultilor a cantatului la un instrument (pian, chitara, vioara) sau cu vocea si incurajarea tuturor amatorilor de a-si dezvolta aptitudinile si abilitatile muzicale, indiferent de varsta.

Juriul va fi alcatuit din profesori specializati, specialisti si personalitati artistice din domeniul muzicii, iar premiile vor consta in vouchere, partituri, instrumente muzicale, burse de studiu etc.

Inscrierile se vor face in perioada 1 octombrie – 1 noiembrie 2014 la sediul Scolii de Muzica Boem Club din Dorobanti sau prin intermediul email-ului la denisa.petrean@boemclub.ro.

“La editia din acest an vom aduce acest concurs intr-o etapa de dezvoltare superioara, vom rafina categoriile de participare si criteriile de jurizare, vom avea mai multi parteneri decat la editia precedenta, cu siguranta mai multi participanti si, desigur, mai multe premii pentru toti iubitorii muzicii.  De asemenea, juriul va fi format exclusiv din personalitati muzicale care nu vor avea concurenti in acest concurs, pentru a asigura o jurizare cat mai obiectiva. Ii asteptam asadar pe toti iubitorii muzicii sa participe la concursul Scolii de Muzica Boem Club si sa obtina cat mai multe premii”, a declarat Claudia Atanasoare, General Manager, Scoala de Muzica Boem Club.
Despre Boem Club

Cu o experienta de 5 ani in sustinerea lectiilor de muzica si o echipa de 30 de profesori de muzica absolventi de Conservator cu experienta in predare, Scoala de Muzica Boem Club este prima si cea mai mare scoala de muzica din Bucuresti.  Prin calitatea lectiilor de muzica oferite, prin numarul de cursanti si de profesori, prin oferta educationala vasta, prin proiectele muzicale proprii si proiectele educationale la care participa, prin concertele, preselectiile, concursurile, auditiile, bursele educationale si spectacolele organizate, Boem Club este liderul scolilor de muzica private, sustinand cu succes inca din 2009 lectii de muzica de grup si lectii de muzica individuale pentru copii sau adulti.
Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
Web: www.boemclub.ro
https://www.facebook.com/BoemClub
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Concursul National Musica Mundi Scoala de Muzica Boem Club

concurenta pian musica mundi

premianti cu diplome concurs national musica mundi

concurenta canto musica mundi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: