PostHeaderIcon Gala Excelentei in Muzica la Boem Club

Sambata, 21 iunie 2014, Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, organizeaza in cadrul celui de-al 8-lea spectacol marca Boem Club „Muzicieni in devenire”, Gala Excelentei in Muzica.

In cadrul primei editii a Galei Excelentei in Muzica Boem Club vor fi premiati cursantii Scolii de Muzica Boem Club care au avut rezultate remarcabile la concursurile si festivalurile de muzica nationale si locale din perioada ianuarie – iunie 2014. In prima jumatate a anului 2014, aproximativ 40 de elevi ai Scolii de Muzica Boem Club au castigat peste 50 de premii la 11 concursuri de muzica nationale si locale, de pian, chitara si canto.

Gala Excelentei in Muzica Boem Club este primul spectacol din cadrul Concertelor „Muzicieni in devenire”, urmand apoi o suita de mini-concerte ale cursantilor Scolii de Muzica Boem Club. Totodata, in cadrul Galei Excelentei in Muzica se vor acorda cursantilor cu rezultate deosebite in 2014 si bursele de merit Boem Club, care constau in posibilitatea aprofundarii muzicii prin participarea gratuita la cursurile Scolii de Vara Boem Cub.

„Ne bucuram ca prin munca si efortul sustinut al intregii echipe a Scolii de Muzica Boem Club cursantii nostri au reusit sa obtina in primele 6 luni ale lui 2014 peste 50 de premii la concursuri de muzica importante, acest fapt confirmand inca o data calitatea lectiilor de muzica pe care le derulam prin intermediul programelor noastre educationale. Ii incurajam pe toti cei care doresc sa invete sa cante din voce sau la un instrument sa isi urmeze visul, indiferent de varsta, iar pe cei care deja urmeaza aceasta cale si care prin munca si talent au obtinut rezultate exceptionale, ii premiem si ii sustinem inca din 2010 sa isi continue drumul in muzica, prin acordarea Burselor de Merit Boem Club”, a declarat Claudia ATANASOAE, Director Boem Club.

Aproximativ 100 de cursanti de nivel incepator, intermediar si avansat ai Scolii de Muzica Boem Club si 25 de profesori si invitati speciali vor canta la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet, oboi, block flute, flaut sau cu vocea. Interpretii care vor concerta au varste cuprinse intre 3 si 60 de ani, intrucat Scoala de Muzica Boem Club ofera lectii de muzica pentru orice varsta si orice nivel. Experienta muzicala a cursantilor pleaca de la 6 luni si ajunge, in cazul unora dintre ei, la cativa ani, toti avand in comun pasiunea si dragostea pentru muzica.

Repertoriul concertului va cuprinde in afara momentelor solo, momente de muzica de camera, duete pentru vioara si pian, pentru chitara, voce si chitara, piese de pian la patru maini, iar ritmurile vor trece de la muzica clasica, la blues, rock, latino, dance, R & B.

La concerte vor participa aproximativ 500 de persoane din mediul de business din Bucuresti, antreprenori si manageri, persoane cu profesii liberale, jurnalisti, invitati speciali din diferite domenii, impresari din domeniul muzical si personalitati muzicale care vor canta alaturi de cursantii Școlii de Muzica Boem Club.

Concertele „Muzicieni in devenire” reprezintă incheierea unui an scolar de succes si inceputul Scolii de Vara Boem Club. Scoala de Muzica Boem Club va avea portile deschise si pe durata verii deruland Programul Scolii de Vara Boem Club (22 Iunie – 15 Septembrie 2014) – programul ideal pentru petrecerea timpului liber intr-un mod creativ pentru toți pasionatii de muzica.

Partenerii media ai Concertului “Muzicieni in devenire” sunt: Agentia de presa AGERPRES, Radio Itsy Bitsy, Agentia de presa AMOS NEWS, Senso TV, Ziarul Bursa, PRWave, Sapte Seri, Cotidianul Ultima Ora, Revista Finante si Afaceri, Ziua News, www.ziare.com, www.nineoclock.ro, www.suntparinte.ro, www.copilul.ro, www.clopotel.ro, www.copiisimamici.ro, www.macmackids.ro, www.orasulm.eu, www.bestmusic.ro, www.mamicamea.ro, www.melc-codobelc.ro, www.B24kids.ro, www.gokid.ro, www.autentici.ro

Partenerii Concertului “Muzicieni in devenire” sunt: Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria, Tymbark, Creative PR, Bella Rosa, Ambasad’or Play, Gymboland, PitiClic, Music and More, IT Bridge Consulting, Sacose.com, Squashmania.ro.

Bucuresti, 3 Iunie, 2014

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, block flute, oboi, flaut si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: