PostHeaderIcon Drumetii si voie buna pentru premiantii Scolii de Muzica Boem Club in tabara Progressive Sports!

Marti, 5 august 2014

Primii 4 premianti ai Scolii de Muzica Boem Club cu cele mai multe si importante premii castigate la concursurile si festivalurile de muzica nationale din prima jumatate a anului 2014 au primit drept recompensa in cadrul Galei Excelentei in Muzica la Boem Club o tabara Aventura Outdoor & Dezvoltare Personala la Busteni – Poiana Tapului, oferita de Progressive Sports.

Andrei Iorgu, Maia Butiseaca, Iarina Chiru si Alicia Stirbu au avut parte in cadrul taberei Progressive Sports de excursii la Babele, Sfinx, Caraiman, Crucea Eroilor, cursuri de initiere in alpinism, ture cu bicicleta pe trasee din zona Muntilor Bucegi, cursuri de supravietuire in natura si primul ajutor, cursuri de orientare turistica.

premiantii Boem Club au fost recompensati cu tabere

Distractia a fost si ea in prim-plan, intrucat participantii la tabara Progressive Sports au vizitat Paradisul Acvatic si Parc Aventura din Brasov, desfasurand activitati distractive si dinamice, care le-au stimulat conditia fizica, echilibrul, concentrarea.

Copii au avut parte si de traininguri practice axate pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa, managementul timpului, creativitate si antreprenoriat.

Din programul de tabara al copiilor nu au lipsit jocurile interactive precum Treasure hunt profesionist, Mini-Olympics, Intrecerile Angry Birds, focurile de tabara si proiectiile de fotografii si filmulete.

Progressive Sports este o firma specializata in tabere active pentru copii scolari si prescolari, avand o echipa de instructori cu experienta indelungata in domeniu. Progressive Sports organizeaza tabere de vara si de ski, cu scopul de a fi distractive, educative cat si benefice, urmarind dezvoltarea armonioasa a unui copil.

Toti cei care doresc sa se inscrie la taberele Progressive Sports o pot face la datele de contact:

Telefon: 0731.832.451
Email: contact@progressivesports.ro
http://www.progressivesports.ro

Toti cei care doresc sa se inscrie la lectiile de muzica ale Scolii Boem Club o pot face la datele de contact de mai jos, in functie de sediul la care doresc sa se inscrie:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro
Sediul Boem Club Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro
Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii  de muzica individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, block flute, oboi, flaut si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 30 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.


Persoana de contact pentru detalii suplimentare:

Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: