PostHeaderIcon De Valentine’s Day, Scoala de Muzica Boem Club iti propune sa sarbatoresti iubirea prin muzica!

“Daca muzica este hrana dragostei, atunci porneste sa canti!” (William Shakespeare)

 

1

Boem Club, prima scoala de muzica din Bucuresti care se adreseaza pasionatilor de muzica, indiferent de varsta sau nivel, vine in ajutorul tuturor celor care doresc sa ofere si sa-si ofere  un cadou aparte de Ziua Indragostitilor, propunandu-le sa sarbatoreasca iubirea prin muzica!

 

In perioada 11-16 februarie, de Valentine’s Day, Scoala de Muzica Boem Club ofera un pret special pentru lectiile de muzica de grup: 9 lectii de grup la pretul de 320 lei!

 

Iubitorii de muzica pot veni impreuna cu partenerul/partenera la Boem Club si pot invata impreuna sa cante la un instrument, la alegere dintre pian, chitara, vioara, canto, violoncel, percutie sau vocal.

 

Prin intermediul lectiilor de muzica de grup, cuplurile doritoare au posibilitatea sa-si impartaseasca pasiunea pentru muzica si sa experimenteze studiul unui instrument sau al vocii alaturi de jumatatea lor, descoperind daca au aceleasi gusturi in materie de muzica si   consolidandu-si relatia printr-o activitate relaxanta si placuta.

 

Oferta este valabila pentru pachetele cu lectii de muzica de grup achitate in perioada 11-16 februarie 2014 si termenul de valabilitate al pachetului este de maximum 9 saptamani de la inceperea primei lectii de muzica de grup. Oferta se adreseaza atat celor care se inscriu la lectiile de muzica in perioada 11-16 februarie, cat si cursantilor Boem Club.

 

Toti cei care isi doresc sa beneficieze de promotia de Valentine’s Day a Scolii de Muzica Boem Club, o pot face la oricare din cele 3 sedii pe care Boem Club le are in Bucuresti:

 

Boem Club Alba Iulia:

Str.Negoiu, nr. 11, sector 3, Bucuresti, alba.iulia@boemclub.ro, 0735. 641.594

 

Boem Club Dorobanti:

Str. Intarea Bitolia, nr.65, sector 1, Bucuresti, dorobanti@boemclub.ro, 0761.786.601

 

Boem Club Razoare:

Str. Serg. Nutu Ion, nr.25B, sector 5, Bucuresti, razoare@boemclub.ro, 0760.689.422

 

 

Despre Boem Club

 

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

 

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii  de muzica individuale sau de grup, la pian, chitară, vioara, violoncel, percutie si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

 

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

 

 

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:

Denisa PETREAN- PR Specialist

Telefon: 0768 300 396

E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: