PostHeaderIcon Dan Alexandru, profesor de percutie la Scoala de Muzica Boem Club, concerteaza la International Percussion Music Radio Festival 2014!

        Dan Alexandru, profesor de percutie la Scoala de Muzica Boem Club, va participa cu ansamblul Game la International Percussion Music Radio Festival, care va avea loc in perioada 10-15 martie in Bucuresti, la Sala Radio. Cine doreste sa il asculte este invitat pe data de 10 martie la Sala Radio, incepand cu ora 19:00 si pe data de 15 martie,  ora 19:00.

 

Festivalul va reuni cei mai renumiti percutionisti din lume, intr-un eveniment unic in Romania. Artistii vor incanta auditoriul cantand la instrumente mai familiare publicului precum tobele, dar si la unele mai exotice, ajungand pana la marimba, timpan, tamburina, xilofon, vibrafon. Instrumentele de percutie fac parte din cea mai veche familie de instrumente din lume, dupa vocea umana.

 

In cele 6 zile de concerte, vor performa artisti din Japonia, Belgia, Taiwan, dar si din Romania: Ansamblul Game (din care face parte si profesorul Boem Club, Dan Alexandru), Percussion Studio Group, Orchestra Nationala Radio, Orchestra de Camera Radio, Corul Academic etc.

 

Chin Cheng Lin, Shiniti Ueno, Ludwig Albert sunt doar cateva dintre numele de talie mondiala care vor canta in cadrul International Percussion Music Radio Festival.

 

Profesorul Dan Alexandru s-a alaturat echipei Boem Club in toamna anului trecut, cand a fost inaugurata sectia de percutie a sediului Boem Club Dorobanti. Din octombrie si pana acum numerosi cursanti de toate varstele – copii, adolescenti, adulti – vin in fiecare saptamana cu placere la lectiile de percutie.

 

Scoala de Muzica Boem Club ofera lectii de percutie de grup si individuale atat pentru copii cat si pentru adulti  la sediul Boem Club Dorobanti.

 

Oricine doreste sa se inscrie la lectiile de percutie sau la alte lectii de muzica ale Scolii de Muzica Boem Club, o poate face la datele de contact de mai jos:

 

Boem Club Alba Iulia:

Str.Negoiu, nr. 11, sector 3, Bucuresti, alba.iulia@boemclub.ro, 0735. 641.594

 

Boem Club Dorobanti:

Str. Intarea Bitolia, nr.65, sector 1, Bucuresti, dorobanti@boemclub.ro, 0761.786.601

 

Boem Club Razoare:

Str. Serg. Nutu Ion, nr.25B, sector 5, Bucuresti, razoare@boemclub.ro, 0760.689.422

 

 

Despre Boem Club

 

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

 

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii  de muzica individuale sau de grup, la pian, chitară, vioara, violoncel, percutie si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

 

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

 

 

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:

Denisa PETREAN- PR Specialist

Telefon: 0768 300 396

E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: