PostHeaderIcon Cursanti ai Scolii de Muzica Boem Club premiati la Festivalul National de Interpretare si Creatie Martisor si la Gala Star Melody!

4 cursanti de la Sectia de canto a Scolii de Muzica Boem Club au fost premiati la Festivalul National de Interpretare si Creatie „Martisor”, care a avut loc pe data de 1 martie, in cadrul Colegiului National „Dinu Lipatti” din Bucuresti. Ilinca Popescu a castigat un trofeu la grupa de varsta 4-6 ani, Maria Petrache – trofeu la grupa de varsta 4-6 ani, Dan Popescu – trofeu la grupa de varsta 9-10 ani si Sabina Suciu – premiul 1 la grupa 9-10 ani si trofeu la sectiunea Creatie.

 

Festivalul National de interpretare si creatie „Martisor” este organizat de Asociatia cultural-umanitara My Flower (revista Lilliput şi ABC Music) si se adreseaza solistilor vocali cu varsta intre 4 si 18 ani si grupurilor vocale mici cu varsta cuprinsa intre 4 si 18 ani.

 

Luna trecuta, alte doua cursante ale Scolii de Muzica Boem Club au obtinut 3 premii in cadrul Festivalul-Concurs National de Muzica Pop pentru Copii si Adolescenti „Gala Star Melody”, editia I. Alisa Iancu a castigat Trofeul „Best Singer” la categoria 12-13 ani, iar Sabina SuciuTrofeul „Best Singer” la categoria de varsta 10-11 ani si premiul „Best Song”, la sectiunea creatie, interpretand piesa „Noapte, fata ce pacat”, piesa compusa de Mirela Rizea Marinescu.

 

Concursul s-a adresat copiilor si adolescentilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 18 ani si a premiat cei mai buni solisti ai anului 2013. Gala Star Melody a fost organizata de firma de creatie artistice Acustic Concept in colaborare cu televiziunea online ONE HD si Colegiul National de Arte „Dinu Lipatti”.

 

In cadrul Scolii de Muzica Boem Club, Alisa Iancu si Ilinca Popescu urmeaza cursurile de canto din luna ianuarie a acestui, Maria Petrache din luna decembrie, Dan Popescu din luna octombrie, in timp ce eleva Sabina Suciu studiaza de 1 an. Profesorii si Scoala de Muzica Boem Club sprijina si incurajeaza elevii sa participe la manifestari artistice si culturale, in cadrul carora sa-si dovedeasca talentul si sa arate abilitatile dobandite in urma lectiilor de canto urmate.

 

In cadrul lectiilor de canto Boem Club, profesori absolventi de Conservator predau exercitii vocale si repertoriu adaptat fiecarui cursant in parte, in functie de aptitudinile sale. La lectiile de canto Boem Club se invata tehnica vocala, respiratie, frazare, dictie, dar se urmaresc si aspecte precum dezvoltarea auzului muzicala, prezenta scenica si miscare.

 

Cursurile de canto Boem Club sunt destinate celor cu varsta peste 8 ani. Profesorii de canto Boem Club se concentreaza in cadrul lectiilor asupra modalitatilor de producere a sunetului prin invatarea de melodii placute, adaptate varstei cursantului, asigurand o maniera sanatoasa de a canta.

 

Oricine doreste sa se inscrie la lectiile de canto sau la alte lectii de muzica ale Scolii de Muzica Boem Club, o poate face la datele de contact de mai jos:

 

 

Boem Club Alba Iulia:

Str.Negoiu, nr. 11, sector 3, Bucuresti, alba.iulia@boemclub.ro, 0735. 641.594

 

Boem Club Dorobanti:

Str. Intarea Bitolia, nr.65, sector 1, Bucuresti, dorobanti@boemclub.ro, 0761.786.601

 

Boem Club Razoare:

Str. Serg. Nutu Ion, nr.25B, sector 5, Bucuresti, razoare@boemclub.ro, 0760.689.422

 

 

Despre Boem Club

 

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

 

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii  de muzica individuale sau de grup, la pian, chitară, vioara, violoncel, percutie si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

 

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

 

 

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:

Denisa PETREAN- PR Specialist

Telefon: 0768 300 396

E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: