PostHeaderIcon Cele mai importante realizari ale Scolii de Muzica Boem Club din 2014!

Peste 70 de premii castigate la pian, chitara sau canto la cele 15 concursuri la care au participat cursantii Boem Club, peste 100 de interpreti la fiecare dintre cele doua concerte organizate, 76 de premii acordate si 200 de concurenti la Concursul National Boem Club Musica Mundi, cel mai mare concurs de muzica pentru amatori, 1 bursa de merit si 7 burse de studiu, peste 550 de cursanti care frecventeaza in prezent lectiile de muzica – acesta ar fi pe scurt bilantul anului 2014 pentru Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti. 

Pentru Boem Club, anul 2014 a reprezentat o ascensiune pe toate planurile, astfel incat datorita calitatii serviciilor oferite, a personalului specializat, a ofertei vaste de cursuri si a localizarii celor 3 sedii, Scoala de Muzica Boem Club se afla la momentul actual lider pe piata cursurilor de muzica din Bucuresti.

Cursurile de pian, chitara, vioara, percutie, flaut, violoncel, canto, saxofon, clarinet si educatie muzicala pentru prescolari se adreseaza in egala masura copiilor care isi doresc o activitate placuta si interesanta in acelasi timp, dar si adultilor care cauta o oaza de relaxare dupa job sau care isi doreau de mult timp sa invete sa cante la un instrument sau cu vocea, dar nu au avut pana acum ocazia.

Incepatori sau avansati in tainele muzicii, la Scoala de Muzica Boem Club s-au inscris in anul 2014 peste 250 de cursanti, fie la cursurile Scolii de Vara, fie la unul dintre modulele propuse de specialistii Boem Club: modulul hobby sau modulul educational.

Totodata, in anul 2014, Boem Club a oferit o bursa de merit si 7 burse de studiu cursantilor care au reprezentat cu succes scoala la concursurile la care au participat, precum si copiilor talentati cu posibilitati financiare reduse. In luna iunie 2014, in cadrul Galei Excelentei in Muzica, Scoala de Muzica Boem Club i-a premiat pe cei mai merituosi dintre cursanti.

 

Vom continua si in anul 2015 sa acordam astfel de burse de studiu si de merit cursantilor nostri talentanti care prin abilitatile deosebite pe care le au si prin studiu ajung sa cante deosebit si sa aiba rezultate bune si foarte bune, deoarece dorim sa incurajam studiul muzicii de la cea mai frageda varsta. De asemenea, vom continua sa sustinem cu acelasi profesionalism toate initiativele care au in vedere promovarea artei, in special a muzicii, deoarece ne dorim ca un numar cat mai mare de copii si adulti sa faca parte activ din muzica, la nivel interpretativ, si nu doar pasiv, ca auditori.”

Cursantilor care studiaza la Boem Club le promitem ca si in acest an vom sustine aceeasi calitate a cursurilor, concertelor, concursurilor si manifestarilor muzicale si vom continua sa ne dezvoltam creativ, asa cum i-am obisnuit deja a transmis directorul general al Scolii de Muzica Boem Club, Claudia ATANASOAE. 

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, block flute, oboi, flaut si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.
In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

lectii de muzica Bucuresti

cursanti Boem Club in concert

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: