PostHeaderIcon Din 7 august se deschide noul sediul Boem Club Dorobanti

Scoala de Muzica Boem Club, prima scoala particulara de muzica din Bucuresti, deschide portile celui de-al treilea sediu incepand cu data de 7 august 2013, intr-o zona selecta din sectoul 1 al Capitalei. Cursurile de muzica se vor desfasura intr-o vila eleganta, construita in stil interbelic, situata in apropiera Pietei Dorobanti, pe Str. Intrarea Bitolia, nr. 65.
Boem Club ii asteapta pe toti iubitorii si amatorii de muzica din Bucuresti care vor sa invete sa cante la un instrument sau cu vocea, in noua locatie din zona Dorobanti, dotata cu aparatura si instrumente muzicala performante, sali de curs spatioase si elegante si o sala de asteptare in care insotitorii cursantilor se pot relaxa rasfoind carti cu tema muzicala si savurand cu ceai aromat.
La sediul Boem Club Dorobanti, cursantii pot opta intre cursurile de pian, chitara, canto si vioara, avand posibilitatea sa fie instruiti in tainele muzicii de profesori tineri, absolventi de Conservator, cu experienta in predare, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.
Lectiile de muzica de la Boem Club pot fi individuale sau lectii de grup, in functie de preferinta cursantilor. Atat adultii cati si copiii sunt asteptati la lectiile de muzica, acestea reprezentand o alternativa excelenta de petrecere a timpului liber din cadrul vacantei de vara, intr-un mod educational placut si relaxant, intr-un cadru boem.
Toti cei care doresc sa se inscrie la lectiile de muzica de la sediul Boem Dorobanti si sa isi rezerve din timp un interval, o pot face face telefonic, in intervalul 09:00-21:00, zilnic, apeland unul dintre cele doua numere de telefon: 0735 641 594 sau 0760 689 422. De asemenea, cei interesati de cursurile de muzica ale Scolii de muzica Boem Club pot trimite un e-mail pe adresa office@boemclub.ro.
De ce sa alegeti Scoala de Muzica Boem Club pentru educatia dumneavoastra muzicala?

Pentru ca Boem Club este prima si cea mai mare Scoala privata de Muzica, avand o experienta de succes in lectiile de muzica: avem numeroase premii la concursurile de specialitate, atat pentru amatori cat si pentru profesionisti. Numai in primele 6 luni ale anului 2013 Boem Club a castigat peste 20 de premii.

Avem 3 sedii: P-ta Alba Iulia, Razoare, Dorobanti, (deci il puteti alege pe cel care va este cel mai aproape) si program 7/7.
Avem o echipa tanara, dinamica, profesionista, care si-a demonstrat de-a lungul timpului deja eficienta si profesionalismul.

Sustinem atat lectii de muzica de grup (lectii de canto, lectii de chitara, lectii de pian, lectii de vioara, lectii de violoncel), cat si cursuri de muzica individuale (cursuri de canto, cursuri de chitara, cursuri de pian, cursuri de vioara si cursuri de violoncel), in limba romana sau in limba engleza, indiferent de nivelul muzical, asadar puteti alege lectiile care va sunt cel mai la indemana.

Aveti saptamanal inclus in pachetele de lectii individuale bonus lectiile de teoria si istoria muzicii.

Va oferim posibilitatea de a exersa la sediile noastre, in intervalele orare cand nu sunt cursuri programate.

Deoarece de peste 5 ani, saptamanal, peste 300 de cursanti urmeaza cursurile scolii noastre de muzica, fiind multumiti de calitatea acestora. Avem cursanti care urmeaza cursurile scolii noastre cu aceeasi pasiune si placere, de peste 4 ani.

Pentru ca Boem Club este reperul pietei lectiilor de muzica private, reper la care se raporteaza ceilalti actori din piata, Scoala de Muzica Boem Club fiind lider pe acest segment, prin calitate, profesionalism si responsabilitate.

3

Pentru mai multe detalii:
Denisa Petrean – PR Specialist
Mobil: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro
www.boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: