PostHeaderIcon Boem Club a sarbatorit 6 ani de la infiintare printr-un concert-maraton de 2 zile, cu 250 de interpreti!

 

Week-end-ul trecut, 19-20 decembrie 2015, Scoala de Muzica Boem Club a organizat un concert-maraton cu 250 de interpreti2 trupe, 5 coruri de copii si adulti800 de spectatori pe durata celor 2 zile petrecute la Centrul National de Arta „Tinerimea Romana”. Spectacolul a celebrat 6 ani de la infiintarea Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Romania.

 

Copii, adolescenti si adulti, de nivel incepator, intermediar sau avansat au interpretat piese la pian, chitara, vioara, violoncel, saxofon, tobe sau cu vocea, din repertorii variate: clasic, pop, rock, folclor, jazz, opera. Multi dintre cursantii prezenti la concert sunt elevi ai Scolii de Muzica Boem Club inca de la infiintarea ei.

 

Piesele interpretate in grupuri au constituit alte momente deosebite din Concertul Aniversar „6 ani de Boem Club”: cele 2 trupe Boem Club Dorobanti, Corul de copii Boem Club Alba Iulia, Corul de copii Boem Club Razoare, Corul de copii Boem Club Dorobanti, Corul de studenti „Sine Nomine” – dirijor Adrian Stroia, Cvartetul „Viorel Grancea”.

 

Cel de-al 12-lea concert marca Boem Club nu a fost lipsit de surprizeMos Craciun a vizitat interpretii Boem Club si le-a inmanat trofee aniversare, diplome si pungute cu dulciuri.

 

O alta surpriza pregatitat de Boem Club cursantilor sai a fost degustarea de vinuri „Enescu” de la compania AMB Wine, unul dintre partenerii concertului.

 

Concertul “6 ani de Boem Club” a inregistrat recorduri la mai multe capitole: 250 de interpreti, 2 trupe,  5 coruri, 2 zile de concert, un public de peste 800 de persoane in total si o echipa organizatorica formata din 55 de persoane.

 

„Spectacolul minunat din acest week-end a demonstrat inca o data ca Scoala de Muzica Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din Romania din toate punctele de vedere. Am crescut de la an la an ca numar de cursanti, numar de profesori, ca echipa organizatorica, ca nivel calitativ al lectiilor si dotarilor etc. Ne bucuram ca am adus prin acest spectacol zambetul pe fata cursantilor nostri – este cea mai mare satisfactie.  Asteptam si in 2016 pe toti cei care vor sa descopere cum este sa canti la un instrument sau cu vocea sa ne viziteze la unul dintre cele 3 sedii Boem Club”, a declarat Claudia ATANASOAE, General Manager.

Partenerii Concertului Aniversar 6 ani de Boem Club au fost: Creative PR, Liliac Wine si Cash and Candy

Partenerii media sunt: Radio Itsy Bitsy, Ziarul Ultima Ora, Calendar Evenimente, www.bucuresteni.ro, roportal.ro, melc-codobelc.ro, autentici.ro, Qbebe.ro si suntparinte.ro.

 

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, cu peste 600 de cursanti, oferind in limba romana sau in limba englezalectii de muzica premium individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Cotroceni-Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 35 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.
Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: