PostHeaderIcon Boem Club a initiat in Saptamana Scoala Altfel peste 700 de elevi in lumea muzicii!

Peste 700 de elevi au participat in perioada 6-10 aprilie 2015 la Atelierele Muzicale Boem Club din cadrul Saptamanii „Scoala Altfel”.

Atelierele Muzicale initiate in mod gratuit de Scoala de Muzica Boem Club au avut ca scop initierea elevilor in lumea muzicii si asistarea la mini-lectii teoretice si interactive la pian, chitara, canto, vioara, saxofon, tobe. Elevii de toate varstele au avut prilejul sa invete notiuni introductive despre instrumentele cu clape, corzi, de percutie sau de suflat, precum si despre studiul cantatului cu vocea.

Atelierele Muzicale Boem Club fac parte din Campania de CSR a Scolii de Muzica Boem Club initiata in 2014, avand ca obiectiv informarea copiilor si a adolescentilor cu privire la beneficiile studierii muzicii in particular.

Aproximativ 25 de profesori absolventi de Conservator si cu experienta in predare de la toate cele 3 sedii Boem Club au introdus cei 700 de elevi in lumea acordurilor de chitara, a solfegiilor la pian, a vocalizelor. La sfarsitul vizitelor, copiii au primit caiete de muzica si bomboane, ca simbol al intrarii in lumea dulce a muzicii.

„Mi-a placut la Atelierele Muzicale Boem Club fiindca e o muzica foarte frumoasa”, a marturisit Sebastian, un baietel de la grupa mare.

„A fost foarte interesant la Boem Club! Nu am mai vazut niciodata asa de aproape un set de tobe sau un saxofon!”, a declarat entuziasmata Ilinca, o fetita de clasa a doua.

„Domnului profesor ii mergeau degetele pe pian ca acele de la masina de cusut!”, a exclamat Rares, un baietel de gradinita.

„Ce revista frumoasa! De abia astept sa o citesc in masina!”, a spus Bogdan, un baietel de gradinita, despre caietul de muzica Boem Club.

„Ne bucuram ca in al doilea an de Ateliere Muzicale numarul de elevi care ne-a trecut pragul a crescut deoarece muzica le cultiva copiilor interesul pentru arta, pentru frumos, le formeaza deprinderi si abilitati, le dezvolta atentia distributiva, logica, disciplina etc. Vom continua proiectul acesta, dezvoltandu-l de la an la an”,  a declarat Claudia Atanasoae, General Manager, Scoala de Muzica Boem Club.

Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica Boem Club (pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut) ale Scolii de Muzica Boem Club o pot face la datele de contact de mai jos:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro
Sediul Boem Club Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro
Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica individuale sau de grup premium, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia –  B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 35 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: