PostHeaderIcon Boem Club a acordat o bursa de merit pentru 1 an – in urma Campaniei „2% pentru Copii Talentati” din 2013

 

 

Scoala de Muzica Boem Club i-a acordat cursantei Dariei Azoitei o bursa de merit in cadrul scolii pe durata unui an, datorita rezultatelor deosebite pe care le-a obtinut la concursuri nationale si internationale de pian pentru amatori si profesionisti, cu posibilitate de prelungire a bursei daca isi mentine performantele. Acordarea bursei a fost posibila datorita fondurilor stranse in urma Campaniei „2% pentru Copii Talentati” din anul 2013.

 

Daria Azoitei studiaza pianul de 2 ani in cadrul Scolii de Muzica Boem Club si, numai in 2 ani, datorita calitatii cursurilor oferite de Boem Club, dar si datorita talentului sau si dedicarii catre studiu individual a reusit sa obtina numeroase premii la concursuri nationale si internationale de profil.

 

Dintre acestea amintim: Premiul I la Concursul National “Cei mai mici pianisti”, categoria de varsta 12 ani, editia din 2013, Premiul III la Concursul National “Talente implinite”, categoria de varsta 12 ani, editia din 2013, Mentiune la Concursul International de Interpretare Pianistica “Millenium Piano”, editia din 2013, sectiunea A, grupa de varsta 12-13 ani, pianisti profesionisti, Premiul pentru interpretare la Concursul National “Musica Mundi”, editia din 2013, sectiunea Ciclul Gimnazial. La acestea se adauga nenumarate recitaluri in cadrul Concertelor Scolii de Muzica Boem Club, precum: „Sunete de Craciun”, „Scoala de Muzica”, Sunete de primavara”, Lumea magica a muzicii” etc.

 

Anul trecut, alti 4 cursanti au primit din partea Scolii de Muzica Boem Club burse de studiu: Stefan Tudor Popescu, Parascheva si Xenia Tobosaru (lectii de grup), Rebecca Ciuperca.

 

Scoala de Muzica Boem Club a initiat programul in anul 2013 “2% pentru Copii Talentati”, prin intermediul caruia isi propune sa sprijine copiii talentati la muzica, fara posibilitati materiale sau cu rezultate extraordinare pe plan muzical, sa invete sa cante la un instrument sau cu vocea si sa-si dezvolte abilitatile muzicale la un nivel tot mai inalt.

 

Pentru a va implica in acest program, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa directionati 2% din impozitul pe venit pentru bursele “Copii talentati”, acordate anual de Boem Club, prin intermediul Fundatiei Sapere Aude.

 

Toti cei care doresc sa redirectioneze cei 2% din impozitul pe venit catre Scoala de Muzica Boem Club sau sa se inscrie la cursurile scolii, o pot face la oricare din cele 3 sedii pe care Boem Club le are in Bucuresti:

 

Boem Club Alba Iulia:

Str.Negoiu, nr. 11, sector 3, Bucuresti, alba.iulia@boemclub.ro, 0735. 641.594

 

Boem Club Dorobanti:

Str. Intarea Bitolia, nr.65, sector 1, Bucuresti, dorobanti@boemclub.ro, 0761.786.601

 

Boem Club Razoare:

Str. Serg. Nutu Ion, nr.25B, sector 5, Bucuresti, razoare@boemclub.ro, 0760.689.422

 

 

Despre Boem Club

 

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

 

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii  de muzica individuale sau de grup, la pian, chitară, vioara, violoncel, percutie si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

 

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

 

 

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:

Denisa PETREAN- PR Specialist

Telefon: 0768 300 396

E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: