PostHeaderIcon Au inceput inscrierile la cursurile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club 2014!

Incepand cu data de 25 Martie 2014, Scoala de Muzica Boem Club a dat startul inscrierilor la cursurile de muzica din cadrul Scolii de Vara 2014, program prin intermediul caruia Boem Club doreste sa incurajeze copiii, tinerii, dar si adultii sa isi ocupe in mod placut, captivant, dar si educativ, timpul liber din perioada vacantei de vara.

 

Ca si in anii precedenti, Scoala de Vara Boem Club le ofera cursantilor sai de toate varstele posibilitatea de a invata sa cante la un instrument sau cu vocea, intr-un mediu organizat, placut si relaxant, profitand in acelasi timp de un tarif special pentru lectiile de muzica, prin intermediulpachetului de Scoala de Vara.

 

Totusi, Scoala de Vara Boem Club 2014 aduce si cateva noutati pentru cursantii sai, si anume o noua grila de cursuri de muzica. Astfel, pe langa lectiile de pian, chitara, canto, vioara si violoncel, cursantii se pot inscrie la Scoala de Vara 2014 si la cursurile de percutie, saxofon, flaut sau oboi.

 

De asemenea, in cuantumul pachetelor cu lectii de muzica din cadrul programului de Scoala de Vara, cursantii pot participa fara costuri suplimentare, la workshop-uri de dezvoltarea abilitatilor muzicale, la auditii de clasa, la cursuri de cor, precum si la demonstratii practice pentru diverse instrumente.

 

Ca o alta noutate, in cadrul programului de Scoala de Vara, cursantii vor benenficia la primele cursuri, de stabilirea de catre profesor a nivelului muzical, in scopul de a oferi informatiile muzicale potrivite si de a adapta metoda de lucru in functie de preferintele si aptitudinile fiecarui cursant. Personalizarea lectiilor este esentiala, deoarece pe langa aspectele educationale dorim ca elevii care ne trec pragul sa aiba parte de momente relaxante.

 

Avantajele programului Scolii de Vara Boem Club sunt multiple, incepand de la discount-ul acordat pentru cele 8 lectii din cadrul pachetului si continuand cu posibilitatea aprofundarii cunostintelor, datorita faptului ca acest pachet contine doua-trei sedinte pe saptamana, timp in care cursantii pot asimila mult mai repede informatiile primite in cadrul lectiilor de muzica.

 

Despre Boem Club

 

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

 

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii  de muzica individuale sau de grup, la pian, chitară, vioara, violoncel, percutie si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

 

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

 

 

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:

Denisa PETREAN- PR Specialist

Telefon: 0768 300 396

E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: