PostHeaderIcon Anul 2013 a adus Scolii de Muzica Boem Club 13 reusite!

Scoala de Muzica Boem Club, cea mai reprezentativa scoala privata de muzica din Bucuresti, a inregistrat in anul 2013 13 reusite pe plan educational, calitativ si cantitativ, dovedind inca o data ca o institutie privata construita din pasiune poate reuni cu succes oameni de orice varsta cu dragoste fata de muzica si vointa.

Cea mai importanta realizare a Scolii de Muzica Boem Club din acest an a fost deschiderea celui de-al 3-lea sediu, Boem Club Dorobanti, in luna august a acestui an, intr-o vila eleganta dintr-o zona selecta si exclusivista. In doar 4 ani, Scoala de Muzica Boem Club s-a extins astfel de la un sediu la 3 locatii, in 3 zone importante ale Capitalei: Boem Club Alba Iulia, Boem Club Razoare si Boem Club Dorobanti.

Numarul cursantilor activi saptamanal s-a marit in 2013 de la 300 la 400 de copii, adolescenti si adulti care trec pragul celor 3 sedii Boem Club cel putin o data pe saptamana pentru a lua lectii de pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, canto sau educatie muzicala.
Echipa profesorala s-a marit pana la 25 de profesori absolventi de Conservator si cu experienta in predare, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale preferate de cursanti.

In luna noiembrie a acestui an, Scoala de Muzica Boem Club a organizat prima editie a Concursului National Musica Mundi, primul eveniment ce s-a adresat tuturor copiilor si tinerilor pasionati de muzica si talentati, care studiaza muzica in sistemul de invatamant particular. Editia de debut a Concursului „Musica Mundi” a reunit pentru prima data peste 160 muzicieni amatori de toate varstele din Bucuresti si din alte judete din tara, care au cantat cu vocea sau la pian, chitara, vioara, violoncel. Competitia s-a desfasurat in perioada 22-24 noiembrie in Sala de auditii a sediului Boem Club din Dorobanti si a fost structurata pe categorii de varsta: copii si adulti, si pe sectiuni: instrumente (pian, chitara, vioara, violoncel) si canto.

Anul 2013 a mai insemnat pentru Boem Club organizarea a doua mari concerte pentru elevii sai: Concertul Scoala de Muzica din luna iunie (Teatrul Act) si Concertul Sunete de Craciun din luna decembrie (Sala ArCub). Spectacolele au fost sustinute de cursantii si profesorii Boem Club si au reunit cate 100 de interpreti per editie si 400 de spectatori in public.
De asemenea, pe parcursul verii, Boem Club a desfasurat in anul 2013 cel mai amplu program de vara de pe piata scolilor de muzica particulare cu reduceri si programe de fidelitate – Scoala de Vara Boem Club. Pe perioada verii, Boem Club si-a desfasurat in continuare activitatea alaturi de cei 300 de cursanti care au dorit sa petreaca vara intr-un mod placut si util la lectii de muzica individuale sau de grup.

Boem Club a introdus treptat in grila sa tipuri noi de lectii, preocuparea pentru imbunatatirea programei educationale fiind constanta. Incepand din iarna anului 2013, Boem Club a introdus in grila sa educationala cursuri de muzica noi, dedicate tuturor amatorilor de muzica: cursuri de vioara grup, chitara grup si pian grup, la preturi speciale.

Tot in anul 2013, la sediul Boem Club Dorobanti au fost introduse in grila educationala lectiile de percutie pentru orice varsta (copii, adolescenti, adulti) si orice nivel (incepatori, intermediari, avansati).

Cursantii Scolii de Muzica Boem Club au reusit sa obtina in 2013 foarte multe premii I, speciale, de muzicalitate, de excelenta la concursurile nationale si locale, de amatori si chiar de profesionisti. Festivalul National Prietenii Muzicii/Pro Piano, Concursul International de Interpretare Pianistica Millenium Piano, Cei mai mici pianisti, Talente Implinite, Brave Claviaturi sunt doar cateva dintre competitiile importante in cadrul carora elevi ai Scolii de Muzica Boem Club au obtinut premii deosebite.

Echipa administrativa a celor 3 sedii Boem Club s-a extins de la 7 la 11 persoane si s-a dezvoltat pe plan calitativ prin preocuparea continua pentru PR, marketing si customer care.

Pentru ca Boem Club apreciaza si incurajeaza tinerele talente, in 2013 Boem Club a oferit unor castigatori ai Concursului National Musica Mundi numeroase burse lunare si pachete de lectii la un instrument la alegere.

O alta reusita este faptul ca in anul precedent Scoala de Muzica Boem Club a inregistrat o cifra record de cursanti inscrisi care i-au trecut pragul cel putin o data in cei 4 ani de existenta – aproximativ 3000 de persoane.

Nu in ultimul rand, cel de-al 13-lea succes in anul 2013 este constituit de un record propriu Boem Club in ceea ce priveste varsta celui mai tanar cursant si a celui mai varstnic: 1 an si 8 luni (lectii de educatie muzicala pentru prescolari), respectiv 71 de ani (lectii de chitara).

Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica ale Scolii Boem Club o pot face la datele de contact de mai jos, in functie de sediul la care doresc sa se inscrie:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro

Sediul Boem Club Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro

Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti, posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind în limba română sau în limba engleză, lectii de muzica individuale sau de grup, la pian, chitară, vioara, violoncel si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.
In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: