PostHeaderIcon 2 cursanti Boem Club – premiati la Concursul National de Interpretare pentru Pian “Sonoris”!

2 cursanti Boem Club – premiati la Concursul National de Interpretare pentru Pian “Sonoris”!

Sambata, 24 mai, 2 cursanti ai Scolii de Muzica Boem Club, Maia Butiseaca si Andrei Iorgu (Clasa Profesor Janina Badici), au obtinut premiul I la Concursul National de Interpretare pentru Pian “Sonoris”. Concursul s-a desfasurat la Centrul Cultural Buftea si a fost organizat de Colegiul National de Muzica “George Enescu”, Palatul Copiilor si Elevilor Ilfov, Primaria Buftea si Centrul Cultural Buftea.

Concursul „Sonoris” a fost dedicat elevilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 18 ani, care studiază pianul la gradiniţe, after-school, palate si cluburi ale copiilor, scoli private sau în sistem particular. Repertoriul a continut una sau doua piese diferite ca stil din literatura pianistica, avand o durata de maxim 5 minute.

Maia Butiseaca si Andrei Iorgu au impresionat juriul si au castigat premiul I la categoria lor de varsta si la categoria 2 ani de studiu.Maia si Andrei sunt doi elevi foarte talentati ai Scolii de Muzica Boem Club care au obtinut numeroase premii la concursuri de pian, atat anul trecut, cat si anul acesta. Dintre premiile obtinute in 2014, amintim: premiul de merit la Concursul “Allegro Pro Ingenio”, premiul I la Concursul National “Talente Implinite” – Andrei Iorgu, premiul II la Concursul National “Talente Implinite”- Maia Butiseaca.

Scoala de Muzica Boem Club isi sprijina cursantii dornici de afirmare prin inscrierea la numeroase concursuri de muzica, in cadrul carora elevii pot experimenta atmosfera de competitie si succesul.

Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica ale Scolii Boem Club o pot face la datele de contact de mai jos:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro
Sediul Boem Club Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro
Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii  de muzica individuale sau de grup, la pian, chitară, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat și pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.


Persoana de contact pentru detalii suplimentare:

Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categories
Links: